E2y

Hvordan man laver en pige blive besat med dig

Gud engang besluttet at give en mand en gave til alle de gode gerninger, han havde gjort i sit liv. Han sagde til manden "For alle dine gode gerninger, vil jeg give dig et ønske." Manden svarede ved at bede om en Harley Davidson motorcykel. Gud svarede ved at sige, "Det er sådan en egoistisk anmodning. Det gavner ikke nogen anden årsag, men din egen." Manden undskyldte og fortsatte med at ændre sin anmodning. Han sagde: "Gud, jeg er ked af jeg var egoistisk, jeg havde en misforståelse med min kone og jeg vil bare bede om, at hver mand forstår, hvordan kvinder føler, deres ønsker, deres begær, hvad der gør dem hvem de er. Dette vil bare gøre livet bedre for alle ". Taget en back Gud sagde: "Åh, så du ønsker at motorcykel i 800cc eller 1000cc?"

Piger er kompliceret, men vi holde tilslutte sammen for deres opmærksomhed

Piger er kompliceret, men vi holde tilslutte sammen for deres opmærksomhed. Hvis du kan vende udviklingen og har en pige besætte over dig, ville du gøre det? Selvfølgelig ville du! Her er nogle enkle trin til at hjælpe dig med at få en pige besat på dig.

  1. Fald ned. Normalt, svedtendens og stammen er ikke et godt tegn. Du er nødt til at falde til ro og husk, at piger er ligesom dig, men helt anderledes. Husk en rolig og cool attitude giver dig en luft af tillid til, at piger kan lide. Fald ned og handle som en ven. En sand ven. Ikke som en ven, der fungerer som en ven til at komme ind i en piges bukser.
  2. Flyve under radaren, men ikke flyve for lavt. At være en ven åbner døren til lejligheden, men det kan også lukke den. Venner er vigtige for piger. Et godt venskab er en glimrende fundament for et godt forhold. Vær ærlig med hende selv. Fortæl hende, hvordan du føler, eller vise hende, at du er interesseret i hende som mere end bare en ven, fordi når du er mærket som bare en ven, så er det præcis, hvad du vil være.
  3. Tag det langsomt. Have lidt tålmodighed. Vurdere hvem du er til hende. Det meste af tiden, gutter fejltagelse venlighed og kærlighed til kærlighed. Må ikke forveksle hendes venlighed for hende lide dig som mere end en ven bare endnu. Du vil vokse på hendes sidst.
  4. BE det bedste du kan være. Dit billede tæller. Se godt ud for hende. Hvis du vil have hende til at være besat af dig, så ville det være godt at give hende noget rart at tanker om. Brug din charme til charme hendes bukser af. Alle har charme og en sans for humor, vil ikke gøre ondt. Prøv at se gamle film og efterligne de ledende mænd der. Godt udseende vil kun få dig så langt. Til sidst vil du nødt til at finde noget at snakke om. Piger som mænd, der er gode conversationalists. Hvis du ikke har den gave af gab, praksis foran et spejl. Intet behov for cue cards. Bare være sikker.
  5. Begræns dit flirte. Flirte er rart og alle, men ikke overdrive det. En pige kan ikke lide det, når du flirter med hende for meget. Det er trættende. Også, ikke flirte med andre piger, når du er sammen med hende. For hende at besætte over dig, skal du i det mindste gøre hende til at føle som om hun er den vigtigste i dit liv.
  6. Grow frø af besættelse. Nu, hvor du plantede frø af besættelse, er det tid til at dyrke det. Syng en sang for hende eller bringe hende til en populær film. Gør ting, der vil minde hende om dig, når hun hører eller ser dem.

Realiseringen af ​​en pige besat om du er rart, og alle

Hvordan man laver en pige blive besat med dig. Flyve under radaren, men ikke flyve for lavt.
Hvordan man laver en pige blive besat med dig. Flyve under radaren, men ikke flyve for lavt.

Realiseringen af ​​en pige besat om du er rart og alle, men jeg foretrækker besat om en pige. Det bare virker mere naturligt. Det gode ved dette er, hvis hun finder, at du er besat om hende, vil hun finde en god grund til at være besat om dig.