E2y

Hvordan man laver en romantisk frieri

Tænker popping spørgsmålet

Tænker popping spørgsmålet? Sørg for at du gør det rigtigt! Her er nogle ting at tænke på, før du foretager dit træk.

 1. Er hun / han den eneste ene? Du ønsker at være helt sikker på om dette centrale aspekt. Hvis du lige har mødt, og er fyldt med de nye kærlighed flagrer, ikke hoppe pistolen! Giv det tid, så du kan komme til at kende din partner og afgøre, om du kunne have en stabil, langsigtet forhold.
 2. Tal med din anden halvdel. Sørg ægteskab er noget, du både vil og ved, hvad hinanden forventer af et ægteskab. Dette er et stort engagement, så du ønsker at sikre, at du har de samme mål og ideer om, hvad en stærk ægteskab er lavet af. Tal om de store emner som økonomi, og hvis du både vil høre pitter trommen små fødder en dag.
 3. Tal med hendes familie. Sure, beder om tilladelse er en smule forældet, men taler til hendes familie for at lade dem vide dine ønsker viser respekt, og at du ønsker at være en del af familien. Du behøver ikke at bare holde sig til sin far, tale med hendes mor, søskende og stedforældre også. Gør det vigtigt for alle, da de vil være en stor del af jeres liv bevæger sig fremad.
 4. Find ringen. Hvis du både kender det vil ske, det er bare et spørgsmål om hvornår. Spørg hende, hvad stil ring hun foretrækker. Måske hun kan påpege et billede og lade dig vide, hvis hun ønsker en prinsesse klippe eller smaragd cut. Måske hun foretrækker platin i løbet af guld. Hun vil bære det hver dag for resten af ​​dit liv, så at finde den perfekte ring er vigtig. Hvis det er en overraskelse, mange butikker giver dig mulighed for at vælge et sæt, så bytte den til den, hun vil have.
 5. Udarbejde et forslag planen. Du ønsker det skal være mindeværdig og perfekt. Husk på disse tanker i baghovedet:
  • Overrask hende. Hun kan kende sit kommende, men ved ikke hvornår. Bly hende til at tro, at du gør noget helt andet den dag og foreslår, når det er mindst ventet.
  • Gør det intime. Denne særlige øjeblik er mellem dig, ikke mellem dig og hendes familie eller flere tusinde mennesker på baseball spil.
  • Gøre det særlige. Tænk over hvad du både kærlighed og forsøge at indarbejde din smag. Du kan være kliché og skjule den i kagen på middag, men det er blevet gjort tusindvis af gange. Har du begge elsker udendørs? Go camping og bede hende under moonlight ved lejrbålet. Elsker du at dykke? Har båd kaptajn holde ringen og overraske hende efter et dyk. Tilføjelse nogle kreativitet og indarbejde hvad du begge nyder, vil gøre det endnu mere mindeværdig.
 6. Foreslå! Når du pop spørgsmålet lade hende vide, hvorfor hun er så fantastisk, hvordan hun har ændret dit liv, og hvordan du kunne ikke forestille mig en dag uden hende i den. Tilbring lidt tid at reflektere over dit engagement derefter tage mobiltelefonen. Tid til at dele den store nyhed!

Ting at overveje:

Hvordan man laver en romantisk frieri. Er hun / han den eneste ene?
Hvordan man laver en romantisk frieri. Er hun / han den eneste ene?

 1. Må ikke bekymre dig, hvis du huskes forslaget og du mister dine ord. Fløj det! Bare tale fra hjertet.
 2. Du skal ikke være nervøs. Dette er en tid til at være fast og vise hende dette er hvad du virkelig ønsker.
 3. Hvis hun ikke siger ja med det samme, skal du ikke tage det den forkerte vej. Hun kan bare brug for lidt tid til at tænke over det. Det er en livslang forpligtelse efter alle!