E2y

Hvordan man laver en simpel fugl feeder

Hvis du ønsker at give tager sig af de lokale fugle, så gør en feeder kan helt sikkert være en af ​​dine muligheder. Hvis du vælger det, kan du lave din egen hjemmelavede fugl feeder hjælp af disse nemme trin.

Hvordan man laver en simpel fugl feeder. Forbered de værktøjer og materialer, som du får brug for.
Hvordan man laver en simpel fugl feeder. Forbered de værktøjer og materialer, som du får brug for.

  1. Forbered de værktøjer og materialer, som du får brug for. Du kan vælge mellem et en gallon vand kande og en plastik mælkekande. Du kan bruge andre lignende kander. Du skal bruge 2 fod metaltråde, dyvel stænger, en kutter, og nogle hus og beton negle
  2. Rengør beholderen først. Du kan forurene fuglefrø, hvis du ikke gør dette.
  3. Med skæreren, to huller på siderne af kanden på basen skaber. Disse to huller ville være åbningen, hvor du vil sætte fuglefrø. De to huller skal være på modsatte sider, og skal være omkring 3 til fire inches i diameter. For at hjælpe dig med at skære huller, skal du måske sætte knivens blad ind i åben ild. Efter opvarmning dem op, vil opskæring af den tykke plast af kanden nu være nemmere. Bare husk at være forsigtig med den varme kniv.
  4. Ved hjælp af konkrete negle, lave to små modstående huller i halsen af kanden. Disse huller skal være, igen, præcis modsat hinanden. Hvis plast er for hård, kan du varme dem op også at fremme i at gøre huller. Gør ikke hullerne for store, fordi fuglen frøene kan komme ud af dem. På den anden side, behøver ikke gøre dem for lille enten. Størrelsen hvori dyvel stænger kan passe er det mest passende størrelse af hullet.
  5. Sæt forsigtigt dyvel stænger. Disse dyvel stænger er, hvor fuglene vil perch på. Sæt det ind i et hul og holde det gennem det andet hul. Den siddende stang skal stikke ud med en længde på 2 inches.
  6. Brug huset negle at skabe et lille hul i bunden af ​​kanden. Varme dem op og gøre to modstående huller på siderne af kanden nær sin base.
  7. Sæt metaltråden ind gennem de to huller. Denne ledning vil fungere som anker fugl feeder. Efter indsættelse det vride tråden opad og sætte dem sammen. Efter dette, sno dem sammen for at stabilisere sin stilling. Du kan nu hænge foderbræt til en gren af ​​et træ.
  8. Sæt fugl frø i arkføderen. Må ikke lægge for meget frø ind i arkføderen. Dette vil skabe for megen vægt og mindske styrken af ​​feeder som en helhed. Vinden og andre former for forstyrrelse kan forårsage feeder til at ryste og forårsage frøene at spilde.

En fugl feeder kan bringe i flere fugle til din plads, og dermed fremskynde bestøvning processen af ​​planter i nærheden. Fugle er effektive bærere af pollen er nødvendige for planter til at fortsætte i deres reproduktion proces. Derfor er de til stor hjælp, så det er helt sikkert mere af en respektfuld give tilbage, hvis du tjener dem med lækker fuglefrø med din fugl feeder.