E2y

Hvordan man laver en simpel rose boutonniere

En rose boutonniere er en blomsterdekoration, der bruges mest af mænd i løbet af et bryllup eller en anden formel lejlighed, der kræver brug af en sådan rose boutonniere. Dette vil tilføje en følelse af formalitet og indretning til gommens smoking eller som pynt til groomsmen tøj, der vil angive, hvilken del af følget de tilhører.

Rosen boutonniere er noget der ligner en corsage

Hvordan man laver en simpel rose boutonniere. Efter at have overvejet rose som du vil bruge.
Hvordan man laver en simpel rose boutonniere. Efter at have overvejet rose som du vil bruge.

Rosen boutonniere er noget der ligner en corsage, der er båret af kvinder i løbet af bryllupper og formel lejlighed. Forskellen mellem de to er, at corsager ofte kræver en mere dekorativt udsigter, der oftest prydet med bånd og sløjfer. Rose boutonnieres er enklere og har ingen ekstra bånd til at dekorere dem som mænd bruger dem.

At begynde at lave din simple rose boutonniere du nødt til at vælge den rigtige størrelse steg til at skabe den nødvendige effekt, du ønsker. Tag for eksempel til gommens boutonniere. Du er nødt til at vælge en mellemstor blomst til at gøre det skiller sig ud fra de groomsmen. Ellers vil den nette kun ligne en fælles groomsman snarere end at være den, der er ved at blive gift.

De materialer, der er nødvendige for den simple rose boutonniere omfatter en rose, et lille stykke af bregne eller baby ånde eller enhver fyldstof, der vil tilføje et strejf af grønt til boutonniere, 5 til 6 inches af blomster tape, saks og 1 til 2 perle toppet pins .

Rosen boutonniere er noget der ligner en corsage. Runde op fyldstof eller fern til bunden af ​​rosen hovedet.
Rosen boutonniere er noget der ligner en corsage. Runde op fyldstof eller fern til bunden af ​​rosen hovedet.

  1. Efter at have overvejet rose som du vil bruge, sørge for, at du er i stand til at passe det ordentligt, så det ikke kommer til at se visne eller dø. Sørg for, at du vælger en rose med kronblade, der endnu ikke er fuldt blomstrede i modenhed. Skær stilkene mindst 1 inch eller 1 - ½ inches fra bunden af ​​blomsten.
  2. Runde op fyldstof eller fern til bunden af ​​rosen hovedet. Sørg for, at det kun er nok, så det vil ikke erstatte rosen som den vigtigste indretning af boutonniere. Skær det ud i bunden til næsten den samme længde af rosen stilken.
  3. Binde rosen stamme og fyldstoffet eller bregne stamceller til hinanden ved brug af blomster tape. Sørg for, at du gør dette som pænt og sikkert som muligt. Dette er for at undgå uheld som rosen falder med kun fyldstof tilbage på plads. Wrap tapen fra stammen basen op til kronbladene base. Gør dette igen ved at gå nedad og vind det op igen for at oprette finish.
  4. Brug perle stifterne i stilken ved at sætte det i bunden. Igen, sørg for, at du er i stand til at binde stiften korrekt for at undgå rosen boutonniere falder, når lejligheden byder sig. Bevar det ved at sætte det i køleskabet. Dette er for at bevare friskheden af ​​rosen boutonniere.

At gøre lejligheden mere formelle, er rose boutonnieres ofte som en af ​​de decors at gøre smoking mere attraktive og lyse. Sløvhed og borede søgende mennesker er straks forbedret på grund af de tilsatte decors til de formelle tøj, som de til tider ubehageligt i.