E2y

Hvordan man laver en skål ved en polterabend

En polterabend er fest til ære for en bachelor

En polterabend er fest til ære for en bachelor, før han træder ind i viet lyksalighed. Det er mere almindeligt kaldes en polterabend. Denne type parti er bachelor sidste chance for at tilbringe tid sammen med sine mandlige venner som en enkelt fyr. Polterabender er overgangsriter for en mand, før du indtaster en mere "moden og ansvarlig ægteskabelig liv".

De aktiviteter linet op til en stag part kan eller ikke kan få brudens godkendelsesstempel. Det kan tage form af en drikke part med eksotiske dansere, en weekend get sammen ud i skoven eller kører ud til Vegas for en drengenes aften ud. Én ting fælles i alle stag parter er en skål for den gifte mand-til-være.

Hvordan man laver en skål ved en polterabend. Organiser, hvad du vil sige.
Hvordan man laver en skål ved en polterabend. Organiser, hvad du vil sige.

Normalt kan en toast gives af den bedste mand eller en mandlig søskende af bachelor. Sammenlignet med toast givet under brylluppet er en polterabend toast normalt mindre formel, men mere personlige.

For at gøre en skål ved en polterabend, huske disse retningslinjer:

  1. Må ikke fløj den. Selv hvis en stag part er normalt en uformel begivenhed, winging toast er ikke tilrådeligt. Ofte gange, efter virkningerne af alkohol er sat i, toasts bliver en gårdhaverne rod. Forbered dig på toast et par dage før selve festen.
  2. Organiser, hvad du vil sige. Lav en liste over hvad du ønsker at sige om bachelor. En skål ærer den nette-til-være så sørg for at fokusere på ham. Vælg en mindeværdig historie, som du kan dele med alle. Ær ham, ikke flov ham.
  3. Skriv ned toast. Det er bedst at skrive ned de vigtigste punkter i din toast til at holde dig på sporet. Medbring en kopi af toast med dig. Denne måde, vil du ikke glemme alt, hvad du ønsker at sige, selvom du har haft en alt for mange drikkevarer.
  4. Hold det lys. En polterabend er en part efter alle så holde det lys. Tilføj en humoristisk anekdote. Der er en linje mellem god hearted drillerier og er ligefrem uforskammet. Sørg for at vide, om hvad du vil sige, er passende. Bacheloren kan ikke ønsker alle sine dybe mørke hemmeligheder ud i det fri. Husk, at du giver en toast og ikke en stege.
  5. Hold toast under 5 minutter. Det mandfolkegilde er en tid til at have det sjovt og nyde med fyrene. Ingen ønsker at lytte til en lang tale, selv om det er til ære for bachelor. Når du giver toast, kan du invitere andre venner til at sige noget til æresgæst.
  6. Øv din toast. Læs din toast højt et par gange for at se, om det er flydende. Og ikke huske toast. Det bør være oprigtig, kommer lige fra hjertet.
  7. Giv toast, så snart alle er ankommet. Polterabender normalt tager en tur til det vilde mod den senere del af aftenen. Give talen i starten sikrer, at du har den opmærksomhed alle, især den nette-til-være.
  8. Hæv et glas. Ved udgangen af ​​toast, hæve din glas til bachelor-og fest på!

En polterabend er fest til ære for en bachelor. Hold toast under 5 minutter.
En polterabend er fest til ære for en bachelor. Hold toast under 5 minutter.

Bare fordi en stag part er kendt for at være en notorisk vild fest for den nette-til-være, betyder det ikke, at toast bør være den samme måde. Ristning den snart-til-være-gift mand er vigtigt, fordi det er en måde at ære ham som en ven eller bror. Slap af og tale fra hjertet.