E2y

Hvordan man laver en slange bur

En slange, bortset fra at være et dyr af det vilde, er et kæledyr for nogle. Hvis du er en af ​​disse mennesker, der har slanger derhjemme, kan du lave en slange bur til dit kæledyr. En slange bur er en måde at vise, hvor meget du pleje dit kæledyr. I modsætning til andre husdyr, bringe slanger skade, hvis forstyrres. Derfor gør en slange bur vil ikke kun huse og beskytte din slange, men også vil hjælpe dig med at beskytte andre mennesker mod slangebid.

Konstruktion af en slange bur er en nem og et meget tilfredsstillende projekt. Her er de måder at gøre et bur for din slange:

Hvordan man laver en slange bur. Vælg byggematerialer.
Hvordan man laver en slange bur. Vælg byggematerialer.

  1. Udfører forskning. Der er forskellige sorter af slange i verden. Hver type kræver forskellig opmærksomhed. Du er nødt til at konsultere eksperter (ligesom dyrlæger) at kende behov og præferencer din slange. Du kan også surfe på internettet for at indsamle flere oplysninger. Bøger kan også være nyttige i denne opgave. Snake ejere kan også være gode kilder til information.
  2. Opret en plan. Giv en skitse til din plan. Din skitse vil hjælpe dig med at fastslå de materialer, du får brug for i opbygningen af ​​din slange bur. Skriv ned alle de materialer, der vil være nyttige for din slange bur. Din liste kan omfatte belysning samt måtter til din slange.
  3. Vælg byggematerialer. Fremragende materialer til slange bur er som følger: MDF, melamin og krydsfiner (vandtæt). Sørg for, at dine valgte materialer kan holde fugt og vedligeholde varmen inde. Du kan også bruge et akvarium til mindre slanger.
  4. Overveje den plads. Hvis din slange vil vokse til en enorm størrelse, er du nødt til at designe en større bur til den. Du kan gøre dette for at undgå at opbygge en anden slange bur i fremtiden. Space management vil også sikre, at din slange er behageligt i buret.
  5. Kontroller buret placering. Beslut, om du vil sætte bur indenfor eller udenfor dit hus. Overvej, at det meste af tiden, slanger foretrækker at være alene og ikke ønsker at blive forstyrret.
  6. Vælg døren typen. Døren vil give let adgang til din slange bur. En skydedør er velegnet, hvis du ikke har nok plads i dit hus. Nogle slange ejere foretrækker også drop døre.
  7. Fastgør måtten. Bore nogle huller på bagsiden af ​​buret. Hullerne vil være nyttigt i at indsætte elektriske ledninger inde i buret for at vedhæfte en varmemåtte. Brug et målebånd eller en melamin at fastgøre måtten i buret. Du kan undgå vandskader ved at hælde silikone omkring det.
  8. Bring belysning værktøjer sammen. Placer lyset på toppen af ​​buret. Sørg for, at lyset ikke vil falde, når din slange er indeni. Du kan sikre lyset position ved hjælp af en læbe og / eller en hætte. Disse værktøjer vil hjælpe dig med at skjule belysning ledninger.
  9. Øge sikkerheden. De fleste slanger vil forsøge at undslippe deres bure. Normalt vil slanger skubbe låg til at åbne døre. For at forhindre en flugt, giver en skydedør lås og tungt låg til dine døre.

Du er færdig

Du er færdig. Dobbelt-tjek lyset, mat, og sikkerheden i din slange bur. Hvis alle elementer fungerer korrekt, kan du nu introducere din slange til sit nye hjem.