E2y

Hvordan man laver en stilfuld bøvs klud

Enhver mor bruger en bøvs klud til baby

Enhver mor bruger en bøvs klud til barnet. En bøvs klud er en del af barnets babyudstyr, som bruges til at beskytte en persons tøj fra barnets spyt. Når et barn bliver burped, er det uundgåeligt, at nogle gange kan en smule mælk eller baby spytte kommer ud. Nu bare fordi dette stykke stof vil blive brugt baby-spytte betyder ikke, det er at være kedelig eller almindelig. Du kan lave en stilfuld bøvs klud, så du kan fodre og bøvse din baby i stil.

Hvordan man laver en stilfuld bøvs klud. Brug en strimmel af bånd.
Hvordan man laver en stilfuld bøvs klud. Brug en strimmel af bånd.

Her er nogle ideer til dig at prøve.

  • Tilpas det. En fantastisk måde at gøre en bøvs klud stilfuldt er at brodere det. Hvis du er handy med nålen, hvorfor så ikke korssting nogle søde designs på stoffet? Bamser, fugle, bånd, en rangle eller endda du barns navn er blot nogle af de få ting, du kan sy på kluden. Får en regelmæssig ble klud og sy på enden af ​​stoffet. Hvis du har en programmerbar symaskine, kan du også brodere dit barns navn på den ene ende af stoffet. Brug en sjov farvet tråd såsom guld, navy blå eller en rød!
  • Brug en strimmel af bånd. En nem måde at tilføje øjeblikkelig pift til din bøvs klud uden at bruge en masse mange er at sy på en stribe af satinbånd direkte på stoffet. Denne enkle accent vil øjeblikkeligt ændre din trist leder bøvs klud i noget smuk og lækker.
  • Få et fancy stykke stof. Hvem siger, at du er nødt til at holde med ble klude til at bruge som en bøvs klud? Hvorfor ikke gå hele vejen og finde en interessant mønstret stof? Find en pæn ternet stof. Brug plaid eller dyreprint som leopard, zebra eller tiger print. Find en stof i sort og hvid klud. Det vil være visuelt stimulerende for din baby. Du kan også bruge et stykke bomuldsstof, der har hjerter og regnbuer på det. En anden mulighed er at bruge mørke rige stof farver, såsom navy blå, smaragd grøn, rubinrød eller endda sort fløjl. Hvis du er på stof butik og finde en struktur i knock off designer prints, gå videre og bruge dem! Fabric er tåler maskinvask, så du ikke bekymre dig om farvning det.
  • Undgå at bruge alt for mange dekorationer. Hvis du ønsker at lave en fancy bøvs klud, være sikker på ikke at bruge ting og accent stykker, at barnet ved et uheld kan sluge, såsom frø perler, perler, ædelstene, knapper og pailletter. Du ønsker en fancy bøvs klud og ikke noget, der kan være farligt for dit barns helbred.


For at gøre en stilfuld bøvs klud betyder ikke, du er nødt til at sy

For at gøre en stilfuld bøvs klud betyder ikke, du er nødt til at sy. Det betyder, at du nødt til at finde sjove og kreative tekstiler og tilføje dit personlige præg på den. Når du sætter ud bøvs klud i stof, vil du opdage, at andre mødre vil udbryde på, hvordan nuttet kluden er. Det er en fantastisk måde at udtrykke din sans for mode og gøre noget almindeligt til noget fashionable og stilfulde.