E2y

Hvordan man laver et bur for to parakitter

Parakit bure kan være dyrt, når du køber dem fra dyrehandel. Hvis du leder efter en billigere løsning til at huse din par parakitter, overveje anlæggelse et bur selv. Dette bur kan konstrueres i størrelse og stil du ønsker. Start med en billig møbel og nogle materialer til rådighed på enhver isenkræmmer.

Her er hvordan man laver et bur for to parakitter:

Materialer og forsyninger:

Hvordan man laver et bur for to parakitter. Materialer og forsyninger.
Hvordan man laver et bur for to parakitter. Materialer og forsyninger.

 • Metal enkeltstående hylde (se trin 1)
 • Målebånd eller målestok
 • Papir og blyant
 • Fire ark plexiglas
 • Flydende Nails, epoxy, eller andre stærke lim
 • Screen dækning for krybdyr bure (fra dyrehandel) eller trådnet for at lave din egen
 • Cage liner, skåle, siddepinde, vandflaske og andre parakit forsyninger
 1. Find den rigtige form for hylde. For at gøre et bur for to parakitter, skal du have en robust metal hylde, der er åben på alle fire sider, og er også højere end højden du har brug for i buret. Ved beregningen af ​​buret, vil du blive omslutter hylden område med plexiglas, og derefter tilføje en top eller låg på buret. Væsentlige, hylden fungerer som en ramme til parakit bur. Hvis du ikke kan finde en passende reol, kan du konstruere dine egne ved hjælp tømmer fra isenkræmmer. Før du prøver at lave et bur for to parakitter, gøre din forskning for at være sikker på, at bur dimensioner, du har i tankerne vil være stor nok.
 2. Mål for plexiglas. Mål siderne af din valgte hylde. Notér højden og bredden af ​​hylden. Det er de målinger af plexiglas ark, du har brug for at købe.
 3. Køb de plexiglas plader. Brug hylden målingerne, men trække omkring en halv tomme fra hver af breddemålinger, hvilket vil give mulighed for ventilation i parakit bur. Nu købe fire plexiglas plader i størrelser, du har brug for. Nogle isenkræmmere vil skære arkene til dine mål, mens andre vil sælge dig et lille værktøj, der giver dig mulighed for at skære plexiglas selv. Har kanterne af hvert ark udglattet, hvis det er muligt.
 4. Lim plexiglas til hylderne. Nu lim plexiglas på den ydre af siderne, front, og bagsiden af ​​reol. Placere dem, så de hviler på bunden af ​​hylden, men der er nogle plads over toppen, mindst 8-10 inches, for at tillade låget at blive åbnet. Center hver af arkene på hylden, så der er ventilation huller i hjørnerne, der giver mulighed for ventilation på hver side af buret.
 5. Tilføj et låg. Køb en skærm dække fra din lokale dyrehandel, eller lave dine egne ved hjælp af trådnet og en træramme. Dette bør passe på toppen af ​​dit bur. Fastgør skærmen med de medfølgende clips eller bruge hængsler fra isenkræmmer.
 6. Opsæt buret. Installer vandflaske, og tilsæt buret liner, madskål, siddepinde og andre bur tilbehør, ligesom du ville oprette en butik-købte bur.

Denne parakit bur har en moderne stil, der vil passe godt med en bred vifte af indretning stilarter, hvoraf mange ikke er repræsenteret i kommercielt tilgængelige parakit bure, der traditionelt lavet af træ.