E2y

Hvordan man laver et bur til en slange

Snake bure kan være dyrt, hvis du køber dem færdiglavet

Snake bure kan være dyrt, hvis du køber dem færdige. I virkeligheden er dette som regel en af ​​de største udgifter, når eje en slange. Men det er nemt at lave et bur for en slange ved hjælp af materialer fra isenkræmmer, herunder plexiglas og træ. Spar penge ved at gøre buret selv, men sørg for, at du konstruere det på en robust måde, således at din slange ikke kan undslippe. Her er hvordan man laver et bur for en slange:

Hvordan man laver et bur til en slange. Materialer og forsyninger.
Hvordan man laver et bur til en slange. Materialer og forsyninger.

Materialer og forsyninger:

 • Stort akvarium (20 til 50 gallons eller derover, afhængigt af slange arter) eller fem stykker plexiglas i passende størrelser til at konstruere en tank
 • Mesh akvarium låget eller mesh for at lave din egen låg
 • Nails
 • 2 "med 1" tømmer (hvis gøre tanken eller låget selv)
 • Hængsler og lås (hvis lave din egen låget)
 • Epoxy (hvis lave din egen tank)
 • Tank varmeanlæg, termometer, underlag, huder og andre nødvendige slange leverancer (fra dyrehandel)
 1. Vide, hvilken type slange og dens krav. Buret krav til slanger kan variere meget i størrelse og konstruktion. Afgøre, hvilken type slange du nødt til bur, samt slangens forventede voksen størrelse, før du begynder opførelsen eller købe dine leverancer. Start med en stor nok bur, eller du bliver nødt til at holde erstatte den som din slange vokser større.
 2. Opret buret base. Den nemmeste måde at lave et bur for en slange er at bruge et stort akvarium. Afhængigt af slangearter, skal du en, der er overalt fra 20 til 50 gallons eller endnu større. Hvis du ikke har et akvarium, køb fem stykker af plexiglas og nogle tømmer. Lav din egen ved at skabe en ramme med tømmer og derefter indsætte plexiglas ind i siderne og bunden af ​​buret, sikre dem med epoxy.
 3. Gør buret låget. Du kan bruge dem mesh låg beregnet til glas terrarier, eller lave dine egne ved hjælp fin-gauge mesh. Sørg for, at hullerne er små nok til, at din slange ikke kan slippe igennem dem. For stabilitet, bruge hæfteklammer eller søm til at fastgøre skærmen til 2 "med 1" tømmer, som er den samme type du skal bruge for at holde sammen selve tanken. Mål omhyggeligt, så at låget slutter tæt på toppen af ​​buret. Vedhæft en lås og hængsler, så låget kan åbnes let, men lukker også sikkert.
 4. Furnish buret. Du kan ikke bare holde din slange i et tomt bur. Tank krav varierer afhængigt af arten og størrelsen af ​​din slange, men i det mindste du har brug for en opvarmningsmetode, og et termometer til at opretholde den rette temperatur i slangen buret, da slanger er koldblodige.
 5. Test den nye tank. Når alle dine målere og andet udstyr er blevet placeret i buret, lad buret alene i et par timer for at sikre, at temperaturen og fugtigheden er passende for din slange. Når du er sikker på det er klar, skal du flytte din slange i sit nye bur. Hold øje med din slange tæt for den første dag eller to til at sørge for, at han acclimating godt, og at buret er sikkert, uden mulige måder for slangen at undslippe.

Denne skik slange bur kan designes med de perfekte dimensioner til dit kæledyr slange. Det er nemt at konstruere med grundlæggende snedkeri færdigheder, og er langt billigere end at købe en slange bur på dyrehandel.