E2y

Hvordan man laver et fuglebur dæksel

Fuglebur dækker spiller en vigtig rolle

Fuglebur dækker spiller en vigtig rolle, når man tager sig af en fugl. Kom en som kæledyr kræver særlig pleje. Fugle har brug for omkring tolv timers søvn, men de er også følsomme over for for meget lys. Således er der et behov for dit bur skal have et dække for at bortfiltrere unødvendigt lys. Den kan også anvendes til at bortfiltrere lyde i og fra buret. En fugl bur cover også holder fuglen fra indånder støv udvendigt, og fra at få fugl støv spredt rundt i dit hjem. Der findes forskellige typer af materialer, som du kan bruge til at gøre et fuglebur cover og hvis du ønsker at vide hvordan man laver en, her er de ting, du skal gøre.

Hvordan man laver et fuglebur dæksel. Vælg det materiale der skal bruges.
Hvordan man laver et fuglebur dæksel. Vælg det materiale der skal bruges.

 • Vælg det materiale der skal bruges. Find den rigtige materiale til brug for dækningen. Find en, der er let at rengøre og er i stand til at lade luften cirkulere. Brug ikke plast eller materiale, der er for tyk, ellers fuglen kan ende med at blive kvalt.
 • Mål buret. Måle dimensionerne af din fugl bur. Overfør målingerne over på håndværk papir at tjene som dit mønster. Efterlad et par inches af ekstra måling, omkring en tomme i bunden, og en halv tomme på siderne.
 • Klip stoffet. Brug mønster som grundlag for stof efter eget valg. Nål mønster, så du kan skære stoffet i overensstemmelse hermed. Skær alle sider og sæt dem til side.
 • Gør dækslet. Få frontpanelet og fold det på midten. Klip langs denne linje helt. Dette vil tjene som det frontale åbning.

  Få venstre og sidepaneler og stiftes på hver side af den forreste mønster. Tilføj en halv tomme overlapning mellem frontal og side stykke. Pin den anden ende af sidestykkerne på bagpanelet med samme overlapning.

  Fold undersiden af ​​hver stof på omkring en fjerdedel af en tomme. Lav en anden fold af en anden fjerdedel af en tomme, og sy enderne sammen, ikke sy direkte langs kanterne. Sy de fastgjorte kanterne sammen fra top til bund

  Fuglebur dækker spiller en vigtig rolle. Mål buret.
  Fuglebur dækker spiller en vigtig rolle. Mål buret.

  Pin sammen de to halvdele af de frontale paneler med en overlapning på omkring en tomme. Sy den øverste del af belægningen indtil omkring åbningen af ​​buret døren.

  Få de bedste kanter og sætte dem sammen. Pin toppen af ​​dækslet, indtil der ikke er nogen plads tilbage åbning. Bagefter sy stykkerne sammen.

 • Decorate. Tilføj kvaster på toppen, så du nemt kan tage det fra buret. Pynt på forsiden ved at sætte i designet knapper, som du bare kan lukke efter behov. Du kan også brodere buret dæksel med navnet på dit kæledyr eller andre design, som du tror vil se godt ud på den.


Betydningen af ​​et fuglebur dækning kan aldrig undervurderes. Ud over at sikre, at dit kæledyr fugl har et filter mod for meget lys og støj, kan du også gøre en vidunderlig fugl dækning, at du kan vise til dine venner og familie.