E2y

Hvordan man laver et træ kæledyr urne

Det kan være meget smertefuldt at miste en elsket kæledyr

Det kan være meget smertefuldt at miste et elsket kæledyr. Mens nogle mennesker kan lide tanken om at begrave deres kæledyr i en del af værftet og mærkning sin plads med et træ eller en anden form eller markør, nogle kæledyrsejere ønsker at kremere deres kæledyr og gemme deres rester i et træ urne, for at holde minderne og deres kæledyr tættere på dem. Nedenfor er de trin om hvordan man laver et træ kæledyr urne.

Et par beslutninger

Hvordan man laver et træ kæledyr urne. Her er de trin for at gøre urn.
Hvordan man laver et træ kæledyr urne. Her er de trin for at gøre urn.

Et par beslutninger. Størrelsen af PET urne er afhængig af hvor stor din hund er. Det kan være en lille fem-tommer med fem tommer trækasse eller det kan være så stor som en to-fods firkantet kasse. Beslut hvilken type træ, du vil bruge til kæledyr urne. Du kan bruge alle skrot stykker træ eller købe et stykke hårdttræ tømmer.

Her er de trin for at gøre urn:

  • Måle størrelsen af urne du kommer til at gøre på det stykke tømmer, du har valgt. Skær fire dele til siderne af urnen. Skær to firkantede stykker, der vil passe i toppen og bunden af ​​urne. Du kan købe den mindste stykke skuffe knop, som du kan finde eller bruge et stykke legetøj marmor og vedhæfte det på toppen af ​​en af ​​de ende firkanter.
  • Saml brikkerne sammen. Tilføj trælim på de lange stykker træ og placere kanterne flugter hinanden. Gør to sider først. Du kan bruge efterbehandling søm til at fastgøre siderne. Gøre resten til at fuldføre alle sider.
  • Dup lidt trælim langs kanten af ​​den flade side af en ende pladsen og placer det over den ene ende af urne, og sørg for at det sidder perfekt på plads.
  • Seal indersiden og ydersiden af urne med træ fyldstof. Dette vil sikre, at urnen bliver lufttæt. Placer resterne af dit kæledyr inde i kassen, og placer topdækslet, den ene med håndtaget. Tilføj trælim til undersiden af ​​dækslet og placere den på toppen af ​​urne. Føj træ fyldstof til at forsegle leddene og tillade det hele til at tørre, før du anvender den sidste finpudsning.
  • Du kan male træ urne efter lim og træ fyldstof er tørret eller anvende bejdse og polyurethan finish.
  • En ny idé vil være at skære et mønster af dit kæledyr, ud af den blå træ og male det i overensstemmelse hermed. Du kan enten vedhæfte træ urne til bagsiden af ​​PET udskæring eller du kan skære en plads i midten af ​​udskæringen og glide træ urne mellem, hvilket gør træ urne som en del af kroppen af ​​PET udskæring. Udvidelse af udformningen af ​​PET udskæring at gå over den side af træ urne vil gøre det ligne en helt stykke. Forsegle huller med træ fyldstof, før du male det over.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge en træ pet udskæring kan du bruge billeder af dit kæledyr og decoupage dit kæledyr urne med disse. Du kan bruge flere til at gå rundt i urnen, eller du kan bruge et stort foto, og placer den i midten. Brug superlim til at fastgøre det eller de fotos til urnen, og lad dem tørre. Laminat fotos til urnen med flere lag klar spray lak. Maskere andre områder, der ikke bør være lamineret ved at afdække disse områder med plast og malertape. Du kan tilføje en udskrift af dit kæledyrs navn og gøre det samme behandling til den. Hvis dit kæledyr er en hund, du kan vedhæfte hundetegn til urnen ved at bore huller i begge ender, og skrue tag på plads.


Vis din færdige træ kæledyr urne, hvor du ønsker det skal være. Du kan placere den på Mantel over din pejs eller på hylden, hvor du og dine familiemedlemmer kan se det og blive mindet om de glade tider, du havde med dit kæledyr.