E2y

Hvordan man opbygger en hønsegården

Der er masser af grunde til at hæve kyllinger i din baghave

Der er masser af grunde til at hæve kyllinger i din baghave. Før den moderne forstæder alder mange mennesker rejst kyllinger hjemme, så de kunne få friske æg på en regelmæssig basis, sætte det tomme værftet plads til praktisk anvendelse og kontrol ukrudt. Hvis du er interesseret i at hæve kyllinger, skal du bygge en hønsegården til at huse og indeholde de kyllinger. Følg disse instruktioner, og du kan bygge en hønsegården.

  1. Beslut hvor du skal placere coop. Du er nødt til at inspicere din værftet at fastslå, hvor Coop vil passe bedst derefter måle området for at bestemme størrelsen på din hønsegården. Når det er muligt, bør du vælge en placering, der er væk fra forsiden af ​​dit hus og synlige hegn linjer. Medmindre du bor på en gård, du ønsker at holde coop væk fra dine naboer, der kan være utilfredse med en hønsegården i området.
  2. Oprette en plan. Der er flere ting at huske på, når designe en hønsegården. Din coop skal være godt ventileret, have adgang til lys og være lette at rengøre. Coop skal også beskytte kyllinger fra de elementer, storme og rovdyr, så hønerne har en varm og sikkert sted at lægge deres æg. Prøv at placere døre, så de åbner indad for at holde høns i at flygte, når du åbner døren og omfatter vinduer, så fuglene får masser af eksponering for naturen udenfor.
  3. Byg rammen og gulv. Start med bygningens ramme samtidig huske, hvor du vil placere de redekasser. Du kan vælge at forlade gulvet lige skidt, men vær opmærksom på at når du ønsker at slangen ned området for at fjerne snavs og rod, kan du få vandpytter og mudder. Du foretrækker måske et betongulv med halm, der kan ændres ud og spules, når det er nødvendigt.
  4. Hegn i gården. Brug hønsenet og stillinger eller anden sikker indhegning (men ikke pigtråd). Det hegn skal være stærk nok til at holde høns i og rovdyr ud af gården.
  5. Tæt på væggene og derefter tilføje døre og vinduer. Husk at bruge byggematerialer, som er nemme at slangen ned at rengøre. Kyllinger tendens til at være rodet dyr og efterlader ekskrementer overalt, så du ønsker at lukke i bygningen med vaskbare materialer. Hvis du bor i et varmt klima, kan du gøre rammen af ​​træ og væggene i skærmen materiale. Dette tillader luft bevægelse og varme.
  6. Installer redekasser. Kasserne skal være forhøjet omkring tre meter fra jorden.
  7. Hæng fødere og vandbeholdere. Sørg for, at kyllingerne nemt kan nå mad og vand. Du ønsker måske at holde beholderne mindst et par centimeter over jorden, så fuglene ikke sparke op snavs i containerne.
  8. Indføre dine høns til deres nye hjem. Prøv at bringe fuglene tidligt på dagen på en varm dag, så de kan akklimatisere sig til de nye omgivelser.

Hvordan man opbygger en hønsegården. Beslut hvor du skal placere coop.
Hvordan man opbygger en hønsegården. Beslut hvor du skal placere coop.

Det skal være nemt at bygge hønsegården du har brug for. Følg disse instruktioner, eller overveje at få en hønsegården plan fra en af ​​de mange online websteder, der tilbyder planlægge designs.