E2y

Hvordan man opbygger en leguan bur

En af de mest populære krybdyr

En af de mest populære krybdyr, at folk ejer som et kæledyr er leguan. Leguaner er eksotiske kæledyr, som du kan holde i et bur og takeout en gang imellem. De kan ikke løbe rundt som hunde og katte, men nogle mennesker nyder at se på dem og observere deres vaner. Til korrekt pleje for din leguan, skal de holdes i et bur rummelig nok til at strejfe rundt i. Buret skal være godt konstrueret og vil ikke optræde som en fare for dem, når de er inde.

Hvordan man opbygger en leguan bur. Gøre nogle planlægning.
Hvordan man opbygger en leguan bur. Gøre nogle planlægning.

  1. Gøre nogle planlægning. Først skal du nødt til at vide, hvordan man korrekt pleje for din leguan. Gå online og få så mange oplysninger som du kan om den leguan og især deres vaner. Planlæg hvor man kan oprette buret, så du ved, hvis du vil have plads nok til at bygge en stor nok bur. Området bør få en masse solskin, da leguan elsker at dase i solen. Sørg for, at området er godt ventileret også så klart ud eventuelle forhindringer, før du bygger buret. Design buret på et stykke papir og regne ud hvor meget af hver type materiale der er behov for. Liste ned de materialer og værktøjer, du bliver nødt til at konstruere buret og købe de materialer fra din lokale hardware.
  2. Construct burets vægge. Byg 5 rammer til væggene og 1 dør med 2x2 tømmer og trådnet. Skær træstykker til den rigtige længde ved hjælp af en sav. Længden af ​​træet vil være afhængig af den samlede størrelse af buret. Et bur der er 6 meter høj og 4 meter bred, er stor nok til, at leguan at leve i. Saml 2x2s at bygge rammen ved at anvende træ lim på enderne, der vil mødes og derefter søm dem sammen. Mål trådnet til den nøjagtige størrelse af rammen og skåret til at passe med skæreopgaver klip. Placer trådnet på rammen, og fastgør den med en hæftepistol. Du kan have til at køre kramperne ned med en hammer til at sikre trådnet på plads.
  3. Saml buret. Når du har bygget alle 5 frames og døren, kan du begynde at samle buret. Brug en klemme til at holde to rammer på plads, mens du skruer dem sammen. Sørg for, at de er korrekt justeret, så du ikke bliver nødt til at redo dem, efter de er skruet på plads. Når alle frames er samlet, kan du begynde at vedhæfte døren. Brug klemmen igen for at holde døren på plads og derefter placere hængslet på døren og rammen. Skru hængslerne på plads og fastgøre låsen. Fjern kablerne og dobbelttjekke forsamlingen.

Du kan sætte en forstenet træ inde i buret

Du kan sætte en forstenet træ inde i buret, at leguaner kan klatre i. De vil også brug for varme tilbehør som en varmelampe, som du kan vedhæfte inde i buret. Husk at give masser af vand for dem at køle ned i, når de bliver for varmt.