E2y

Hvordan man opbygger en multilevel akvarium

En række af fisk i et akvarium vil kræve, at der er plads nok til at gøre det muligt for fiskene at bevæge sig rundt i akvariet åbent, og at give dem plads nok kan undertiden kan være svært. Her er nogle retninger på at skabe en multilevel fisk akvarium, som vil tillade dig at have et stort antal fisk, og samtidig give dem det område, de har brug for at leve lykkeligt og sundt.

Lad os bruge figurer her, når du opretter en multilevel fisk tank. Det første skridt i at skabe et multilevel akvarium er først at træffe beslutning om de målinger, du vil bruge. Jeg vil give dig et eksempel på, hvad tanken vil ligne. Lad os tage form af et "L" og bruge denne som vores multilevel akvarium.

Længden af ​​tanken ved bunden skal måle 2 fod i bredden

Længden af ​​tanken ved bunden skal måle 2 meter i bredden. Siderne af tanken om den lange ende kommer til at måle 3 meter høj. Når du har målingerne fastsat for længere ender du bliver nødt til at købe den plexi glas i "L" Shape. Så de andre længder vil være nøjagtig ½ af de øvrige målinger. Du bliver nødt til at købe 2 stykker plexy glas i denne størrelse og målinger. Når du har gjort dette vil du ønsker at beslutte, hvordan bred du vil have din tank til at være. For sjov, lad os bare sige, at du ønsker, at dine målinger til at være 1 fod bred i diameter til indersiden af ​​tanken Vil du ønsker at købe yderligere stykker af glas materiale i størrelsen af ​​1 ½ meter i højden med 1 fod i bredden. Du skal bruge 2 stykker af denne størrelse samt et stykke af glasset materiale, der måler 1 fod med 1 fod i størrelse. Når du har disse stykker, der vil blive anvendt for den del af et "L", der er multilevel, du vil få brug for den længere stykke glas til at køre hele længden af ​​et "L", som vil måle 3 meter høj med 1 fod bred. Ud over disse stykker, du vil få brug for at købe den nederste del af flere niveauer akvarium og denne måling vil være 2 meter lang og 1 fod i bredden.

Når du har alle dine brikker i akvariet, skal du købe en sealer, der skal bruges til at holde alle dine brikker sammen. Når du placerer dem sammen og skabe din multilevel akvarium, vil du ønsker at gøre dette i skridt til at sikre de rigtige placeringer af tanken.

Hvordan man opbygger en multilevel akvarium. Længden af ​​tanken ved bunden skal måle 2 fod i bredden.
Hvordan man opbygger en multilevel akvarium. Længden af ​​tanken ved bunden skal måle 2 fod i bredden.

Tag alle dine målebehov stykker og lægge dem ud, så hvert stykke er i det område, de vil blive placeret på og derefter langsomt ved at starte på den nederste del vedhæfte siderne. Først anvender den ene side af "L" og forsegle den side til bunden. Når du har gjort dette, og holdt på plads for et øjeblik være sikker på at placere en klemme til at holde det i den rigtige placering. Når du har gjort dette fortsætte med at bevæge rundt i akvariet indtil alle bunddelene af tanken anvendes. Tillad dette område at tørre helt for en dag før tilsætning af de andre dele af akvariet. Det vil tage et antal dage til at yde den bedst sæl muligt for din multilevel akvarium. Når du har vedhæftet alle stykker og lov til at tørre, skal du sørge for at tilsætte vand til tanken og kigge efter noget vand, der kan sive ud af sømmene. Hvis der ikke er vand utæt, så vil din multilevel akvarium er klar til at blive brugt. Du ønsker måske at købe den sorte gummi sidespor, der vil gå over sømmene, og du gerne vil bruge dette til at omfatte alle sømmene for at gøre tanken ser mere professionelle.