E2y

Hvordan man organiserer en vellykket gave udveksling i en stor familie

Julen kommer

Julen kommer, og penge er stram. Næsten alle store familie er sandsynligvis bekymre sig om denne kendsgerning. Med så mange familiemedlemmer, kan det være ganske dyrt at få alle gaver. Heldigvis er der en måde for alle at modtage noget uden alle skulle give en arm og et ben. Svaret er en gave udveksling. Dette koncept tillader en person at tegne et familiemedlem fra en bunke og koncentrere sin indsats og penge på denne person i stedet for alle i familien. Det sparer hvert medlem en hel masse af dejen, mens du stadig formår at gøre alle tilfredse i løbet af denne sæson af at give gaver. Betragt denne idé som en variation af den hemmelige Santa gaver program uden mysteriet. Her er nogle ting at huske på, når organisere dette.

  • Saml familien sammen. Det første skridt i at bringe denne idé til virkelighed, vil medføre at samle hvert familiemedlem på ét sted for at drøfte idéen. Start ud ved at kontakte hver enkelt medlem og informere dem om dette særlige møde. Under mødet forklare din idé i detaljer. Eftersom alle sandsynligvis vil være egnede til dette program på grund af de penge, de kan spare denne jul, bør du have noget problem med at få bolden op.
  • Adskil efter alder. Du skal have to grupper. En gruppe vil bestå af de voksne i familien, mens den anden, børnene. Du vil sandsynligvis nødt til at definere en bestemt alder afskåret for hver gruppe. Også, bør du ikke inkludere spædbørn og små børn, da de ikke vil have kapacitet til at udvælge gaver til hvem de er tildelt til at give en gave til. Imidlertid ville det virkelig afhænge af familien, som spædbørn og børn kan støttes af deres forældre, når det kommer til shopping og penge. Under alle omstændigheder lave en liste over medlemmer til begge grupper.
  • Med blad. Det næste skridt vil være at distribuere stykker papir til hver person og instruere til at skrive deres navne ned på det. Det stykke papir skal være helt identiske og skal være lille. Når de er færdige, få dem droppe papiret i den tildelte boks. Du skal have to bokse, en for voksne og en for børn.
  • Tegn modtagerne. Når alle navne er i de relevante felter, passerer hver boks rundt og få dem tegne ét stykke. Sørg for, at de er i stand til at få et stykke papir, der ikke har deres navn på. Når hver person har et navn, vil dette være sin tildelte modtager. Da dette ikke er en hemmelighed Santa ting, kan du tillade dem at afsløre de navne, de plukkes til hinanden, herunder modtageren.


Endelig, som en gruppe, afgørelse om størrelsen af ​​den enkelte gave, der skal gives. Dette bør være standardiseret. For eksempel kan du overveje at sætte en 75€ hætte på alle gaver. Det betyder, at hver gave må ikke overstige 75€ i værdi.

Hvordan man organiserer en vellykket gave udveksling i en stor familie. Saml familien sammen.
Hvordan man organiserer en vellykket gave udveksling i en stor familie. Saml familien sammen.

Bortset fra den gave værdi cap, kan du ønsker at beslutte et tema for de gaver. Dette er ikke nødvendigt, men kan være en farbar vej.