E2y

Hvordan man passer en kingsnake korrekt

Krybdyr gøre for interessante kæledyr

Krybdyr gøre for interessante kæledyr, men de er ikke for din typiske kæledyr ejer. Farligt eller ej, slanger i navnlig kræve den største omhu for at sikre sundhed og sikkerhed slangen og af andre omkring det. Kingsnakes, der kommer i flotte mønstre, er et populært slange kæledyr valg.

Her er et par tips om korrekt pasning af et Kingsnake.

  • Hus i en helt sikret bur eller tank. En Kingsnake er ligesom Houdini, kan det undslippe en usikrede bur. Projektet vil afprøve sit bur for små åbninger, at det kan kravle ud af. Du burde få et bur med en fast dobbelt lås på toppen.
  • Vælge et bur afhængigt af størrelsen af ​​Kingsnake. En fuldvoksen Kingsnake bør placeres i en tank, der er 30 eller flere gallons i kapaciteten. En 10 gallon tank fungerer godt for hatchlings mens en 20 gallon en komfortabelt kan holde en mellemstor Kingsnake.
  • Line bunden af ​​buret. Køkkenrulle, slagter papir eller avis kan arbejde godt og er nem at fjerne, når snavset. Andre typer materialer kan bruges som din slange er beddings som indendørs-udendørs tæpper, muld og nogle typer af træspåner. Bare husk på, at buret altid skal være rene.
  • Pynt Kingsnake tank med huder. Du kan placere kommercielle rock-huder, halv kokosnøddeskaller, bark deles i halve runder, urtepotter, der er blevet væltede og papkasser for slangen at skjule i. Tilføj sten og grene til yderligere dekorere buret.
  • Hold temperaturen og fugtigheden i buret ved ca 24 til 30 grader celsius i løbet af dagen. Om natten skal temperaturen være mellem 21 og 23 grader. Du kan regulere temperaturen ved hjælp under tank-varmeapparater eller ved hjælp af lysstofrør. For andre muligheder, gå til dyrehandleren, der sælger krybdyr at finde ud af mere om opvarmning af tanken. Placere en lille flad beholder af vandet i tanken til at regulere fugtigheden. Beholderen skal også være stor nok til slangen til at gå ind i, hvis det ønsker at tage en dukkert.
  • Feed din Kingsnake med frosne baby-rotter eller små mus, der er blevet optøet. Størrelsen af ​​fødevarer skal være lig med den bredeste del af slangens krop. Unge Kingsnakes fodres to gange om ugen. Voksen Kingsnakes får voksne mus én eller endda to gange hver uge. Levende rotter og små er en no-no, da de kan skade slangen.
  • Hold Kingsnake forsigtigt, så det vokser vant til dig. Håndtere det flere gange ved at holde på midten af ​​kroppen, men sørg for at støtte sin 'hoved. Lad det gå gennem dine fingre og hænder. Du er nødt til at opbygge Kingsnake tillid til dig. I tilfælde den beslutter at sno sig rundt om armen, skal du blot udpakke slangen startende fra halen. Aldrig håndtere en Kingsnake efter at den har spist.

At tage sig af en Kingsnake er ikke så svært

Hvordan man passer en kingsnake korrekt. Hus i en helt sikret bur eller tank.
Hvordan man passer en kingsnake korrekt. Hus i en helt sikret bur eller tank.

At tage sig af en Kingsnake er ikke så svært. Alt du skal gøre er at holde det på en sikker og altid sanitære bur med de nødvendige opvarmning inventar og substrat behov, give den friske fødevarer, og rent vand. Ved at omsorgen for denne eksotiske dyr, kan du sikre dets sikkerhed og velbefindende.