E2y

Hvordan man passer en salamander

En salamander er et amfibie kæledyr

En salamander er et amfibie kæledyr. Ligesom andre kæledyr, skal du sørge for det har et rart miljø, og at det er fodret korrekt. At drage omsorg for en salamander, her er nogle ting du skal huske.

Hvordan man passer en salamander. Få instruktioner fra den dyrehandel.
Hvordan man passer en salamander. Få instruktioner fra den dyrehandel.

  • Få instruktioner fra den dyrehandel. Når du køber salamander, sørg for at få alle de nødvendige pleje instruktioner. Forskellige typer eller sorter af salamandre har forskellige nuancer i deres behov. Hvis du har en akvatisk salamander, vil det være nødvendigt at have en masse vand omkring det. Hvis det er et jordbaseret type, vil det have en overflade, hvor den kan tørre ud, såsom sten eller grene.
  • Forbered dens levesteder. Et akvarium er et ideelt levested for en salamander, da du kan tilpasse det alt efter naturtype dine salamander behov. Uanset hvilken type af salamander du har, fylde tanken med et par inches af vand, så det vil have en vandkilde. Put op til fire inches af vand, hvis du har en akvatisk salamander. Du skal også bruge noget sand. Anbring nogle små sten og grene, så der vil være en overflade for det at tørre ud i ny og næ. Rengøre tanken på en ugentlig basis, således forhindre mug, meldug og holde bakterierne på et minimum.
  • Forbered sin mad. Når du køber salamander, tage hjem noget mad til det så godt. Salamandre er kødspisere, så det kan leve godt på en diæt af regnorme. Levende insekter er også en anden hæfteklamme for en salamander kost. Husk, at salamanderen kun vil spise levende orme og bugs, fordi den har brug for bevægelsen af ​​insektet til at stimulere sin appetit. Giv det nye vand dagligt.
  • Keep it safe. Sætte et plastlåg på toppen af ​​akvariet vil bruge. Dette vil holde temperaturen inde i tanken på fugtige niveauer og forhindre din salamander i at undslippe. Hvis du har andre kæledyr i hjemmet, såsom hunde eller katte, vil den også holde disse væk. Den plastiske låg eller dæksel bør have ventilationshuller for at tillade oxygen at strømme. Kontroller også, at når salamander kaster sin hud, betyder det ikke sidde fast på dens overflade. Hvis dette sker, kan det være farligt for salamander da det kan snøre blodstrømmen. Placer salamander på noget vand til at hjælpe den kaste sin hud.
  • Lad det alene. Når du første gang kommer hjem med dit kæledyr, give det tid til at tilpasse sig. Nogle ejere endda vælge at dække tanken med et håndklæde eller holde akvariet i et mørkt rum. Salamandre er ikke interaktive kæledyr på samme måde, som du kan spille med en hamster eller hund. Det skal blive ladt alene. Hvis du rører ved salamander kan få det til at dø. Afhængigt af arten, kan det også frigive et toksisk kemikalie fra hudoverfladen forårsager håndtering hudirritationer. Som et kæledyr, er en salamander beregnet til at blive set det.

Er disse ting

Er disse ting, og du bør ikke have et problem med din nye kæledyr salamander. Det er en af ​​de letteste kæledyr at have ca. I fangenskab kan det leve op til over ti år, så med ordentlig pleje, kan det tjene som et kæledyr i mange år.