E2y

Hvordan man passer en yorkshire terrier

Baseret på de AKC registrering statistikker

Baseret på de AKC registrering statistikken, ser det ud til, at Yorkshire terrier er ved at blive en meget populær race. I betragtning af at Yorkies oprindeligt blev fremavlet i England for at fange rotter, de sikker er kommet en lang vej. Denne engangs gnaver catcher befinder sig nu at holde selskab med stjernerne og forstæder familier. Berømtheder har taget en smag til denne særlige race af pung pooch og familier har gjort denne race et godt valg for en følgesvend. Hvis du ejer en Yorkie, eller tænker på at tilføje en til dit liv, kan du læse nedenstående trin for at blive informeret om pasning af denne pint-sized race.

Hvordan man passer en yorkshire terrier. 1:. hold din yorkie indenfor de anbefalede vægt retningslinjer på 4-7 pounds.
Hvordan man passer en yorkshire terrier. 1:. hold din yorkie indenfor de anbefalede vægt retningslinjer på 4-7 pounds.

Trin 1:. Hold din yorkie indenfor de anbefalede vægt retningslinjer på 4-7 pounds Efter alle, der ønsker en tung pung pooch? Fastholdelse af denne anbefalede vægt bør ikke være svært for hundeejere, der forpligter sig til at købe en høj kvalitet hundemad til deres terrier. Yorkies skal fodres flere små måltider om dagen for at reducere risikoen for hypoglykæmi, som denne race er i risiko for. Også være forsigtig med ikke at give for mange godbidder til denne race, og det kan være svært at modstå deres charme og selvtillid. Yorkies behøver ikke en masse motion for at forblive trim og slank, men Yorkie ejere bør forpligte sig til begrænset motion, såsom en gåtur om dagen.

Trin 2: Gør din yorkie en konstant følgesvend Dette er ikke at antyde, at Yorkie er en høj vedligeholdelse race, men de kræver en masse af den daglige interaktion.. Hvis du ikke kan indarbejde denne race i dine daglige aktiviteter, så er det måske ikke være racen for dig.

Selvom du ikke behøver at bære dem i din pung hele dagen lang, har Yorkies værdsætter at være i centrum af aktionen, og de kan svare igen, hvis venstre alene hjemme for længe. Planlæg at have en hund rollator eller kæledyr sitter på din telefon liste, hvis du ikke kan bruge en masse tid sammen med din Yorkie.

Trin 3:. Plan for en regelmæssig grooming rutine Okay, så måske Yorkie er en høj vedligeholdelse hund! Denne race er kendt for sin lange, fine, silkeblød pels og Yorkie ejere bør tage stolthed i at bevare dette attraktive træk ved racen. Yorkies skal strigles regelmæssigt for at undgå sammenfiltring og mattering og bør have hår omkring deres ører og fødder trimmes for et pænt udseende.

Baseret på de AKC registrering statistikker. Gør din yorkie en konstant følgesvend.
Baseret på de AKC registrering statistikker. Gør din yorkie en konstant følgesvend.

Trin 4: Vid, at denne lille hund har en stor personlighed Mens Yorkies kan veje mindre end 10 pounds, de bestemt ikke falde ind i baggrunden.. Yorkies tendens til at være meget beskyttende overfor deres ejer, og mens de ikke nødvendigvis er aggressive, de sikkert ikke er ydmyg. Dette personlighedstræk kan få en Yorkie ind i problemer, da dens lille størrelse vil sætte det på en ekstrem ulempe, når det konfronteres anden hund. Hold godt fast på din Yorkie, som de har været kendt for at springe fra deres ejers arme i et forsøg på at beskytte dem, kun for at blive såret af springet selv.

. Trin 5: Lær din yorkie nogle uddannelse kommandoer kan huske, var Yorkie engang uddannet til klare gnavere fra gårde, de er intelligente nok til at modtage kommandoer. Din Yorkie skulle have noget problem hurtigt picking up træning kommandoer såsom sidde, ophold, osv. Du kan selv ønsker at prøve at tildele din Yorkie et "job" i dit hjem for at holde ham stimuleret. Det ville være værd at bruge tid at tilmelde sig en lydighed klasse med din Yorkie. Det vil være tid givet godt ud, og det vil vise sig at være en bonding oplevelse med din nye familiemedlem.

Trin 6:. Vær opmærksom på sundhedsspørgsmål, at denne race er udsat for Yorkies er genetisk disponeret for sundhedsproblemer, der rammer deres rygmarv, femur, og knæskaller. De har også været kendt for at lide af problemer med deres luftrør og øjenvipper. Sørg for at du planlægge regelmæssige besøg med din dyrlæge for at holde dig orienteret om den generelle sundhed i din Yorkie.

Hvis du er i stand til at forpligte sig til ovennævnte trin så er du sandsynligvis klar til at have en Yorkie som en følgesvend. Med regelmæssig pleje og konstant interaktion, kan du og din Yorkie planlægger at fejre mange fødselsdage sammen. Levetiden for den Yorkie typisk overstiger 10 år, når givet den rette pleje og opmærksomhed.