E2y

Hvordan man passer pygmæ geder

Sikre ordentlig kost, husly og livsstil for dine geder - Hold dem sunde og glade!

Omsorg for Pygmy geder er ikke så forskellig fra omsorgen for andre arter af ged eller andre dyr for den sags skyld, bare i mindre portioner. Pygmæ geder har brug for mad, vand og husly ligesom resten af ​​os.

Ordentlig mad omfatter:

Hvordan man passer pygmæ geder. Korn såsom havre, majs, ged ration, og sød foder.
Hvordan man passer pygmæ geder. Korn såsom havre, majs, ged ration, og sød foder.

 1. Korn såsom havre, majs, ged ration, og sød foder. Det er vigtigt at inkludere ged ration og sød foder for at sikre, at de får de vitaminer og mineraler, de har brug for. Hver Pygmy ged skal fodres ¼ kop korn to gange dagligt. Grain bør fodres i et trug fra jorden for at forhindre, at kornet bliver tilsmudset af gederne.
 2. Forage kan omfatte lucerne hø og græs hø. Fodring lucernehø er vigtigt for grovfoder og calcium, det indebærer, og græs hø er en glimrende kilde til grovfoder og vitamin A. Det er vigtigt at fodre hø i en hø trug placeret væk fra jorden, hvor det ikke kan være tilsølet af gederne.
 3. En mineral / salt element bør være til rådighed og skal være væk fra jorden så godt.

Vand er vigtigt for gederne sundhed:

 1. Vand bør være tilgængelige på alle tidspunkter.
 2. Den skal holdes ren som muligt, og ændres, når det er nødvendigt.
 3. Det bør være i en spand, som ligger væk fra jorden, men inden for rækkevidde for de mindste geder i besætningen.

Shelter kan være alt fra åbne græsarealer og laden båse. Krav, der passer bedst Pygmy geder er:

Sikre ordentlig kost, husly og livsstil for dine geder - hold dem sunde og glade! Forage kan omfatte lucerne hø og græs hø.
Sikre ordentlig kost, husly og livsstil for dine geder - hold dem sunde og glade! Forage kan omfatte lucerne hø og græs hø.

 1. En struktur, der holder dem ude af sol, vind, regn og kulde.
 2. En græsarealer, som giver gode forbs, gennemse og planter, såsom mælkebøtter og kløver, eller børster og vinstokke, ikke kun græsser.
 3. Den type hegn anvendes, er også vigtigt. Det er bedst at bruge 48 "kvæg wire, fordi det er stærkere og vil vare længere end andre typer af wire.

Andre pleje at Pygmy geder har brug omfatter:

 1. Vaccinationer, såsom 3-vejs ged vaccination, der dækker type C & D perfringens af Enterotoxemia og Tetanus, bør gives årligt.
 2. Ormemidler, såsom Ivermectine og Panacur, bør gives hver 3-4 måned.
 3. Pygmæ geder vil have deres hove trimmes hver 2 måneder eller deromkring.

Disse geder er meget sjovt at se, især børnene og unge gør og bukke. De nyder at spille, som enhver ged, så holder dem underholdt er noget vigtigt. For at kunne gøre dette, skal du placere en picnic bord med bænke i deres pen og se dem foregive, det er et bjerg, som de hopper frem og tilbage på den. De har også nyde sten og klippestykker, der er store nok for dem til at klatre på og springe ud. Disse poster vil holde dem underholdt i timevis, og som regel nogen, der er at se dem så godt.