E2y

Hvordan man sammensætter en guldfisk akvarium

Under guldfisk som kæledyr er en af ​​de mest interessante ting

Under guldfisk som kæledyr er en af ​​de mest interessante ting, du kan gøre i din husstand. De er ikke støjende, du behøver kun at rense et område, de er smuk at se på, og de gør altid noget interessant. Hvis du kan lide guldfisk, så måske er det tid at du opretter en tank til din egen fornøjelses skyld. Men det er ikke så nemt som det ser ud. Der er en hel del procedurer, som du ville have til at følge med henblik på korrekt oprette en guldfisk tank. I denne artikel vil du blive undervist i, hvordan man gør netop det. Hvis du er interesseret i at lære, læse følgende tips og oplysninger nedenfor.

Hvordan man sammensætter en guldfisk akvarium. Materialer du skal bruge.
Hvordan man sammensætter en guldfisk akvarium. Materialer du skal bruge.

  • Materialer du skal bruge. Først og fremmest skal du have et akvarium. Du bør starte små ved kun at have en tank, der kan rumme tre guldfisk. Dette er for at kontrollere, om du er skåret ud for at tage sig af vandlevende væsener, såsom guldfisk. Med dette, vil du have en to-til tre-gallon kapacitet akvarium, komplet med en luftpumpe og et vandfilter. Du skal også bruge et akvarium kit, som indeholder væsker, der kan betingelse vandet som forberedelse til fisken. Du skal også bruge en salatslynge at stamme klipper og tage ud samt urenheder. Du skal også bruge en stor spand til put and take vand ud fra tanken og endelig guldfisk. Du kan kun sætte omkring et højst tre guldfisk til tanken nævnte størrelse.
  • Hvordan man kan forberede tanken. Begynd med at rense tanken grundigt med varmt vand og en mild sæbe. Skyl godt at sikre fjernelse af rest i tanken. Dernæst rengøres klipperne ved hjælp af dørslag og skrubbe dem godt med rindende vand. Følg dette ved at placere klipperne i bunden af ​​den tomme tank. Det næste skridt i denne opgave ville være at tage spanden og fyld den med vand og tilsætte balsam i det. Lad det behandlede vand sidde i 24 timer, før du hælder det i tanken. Nu kommer ventetiden. Når du har hældt vand i tanken og tændt pumpen og filteret, bliver du nødt til at vente i syv dage før vandtemperaturen stabiliserer så du kan tilføje guldfisk i tanken. Efter ventetiden, kan du nu tilføje fisk i akvariet.


Som en påmindelse

Som en påmindelse, er det vigtigt, at du ikke fjerner fisk fra beholderen det kom ind og straks hælde det i vandet. Hvad du skal gøre er at tage hele posen og dunk det i tanken. Lad det sidde i en time, således at fisken kan tilpasse sig til de nye omgivelser og temperaturen af ​​vandet i tanken. Efter dette, kan du slipper fiskene i beholderen. Konklusionen er, at oprette en guldfisk akvarium ikke så svært. Alt du skal gøre er omhyggeligt følge instruktionerne og sørg for at læse alle retninger, når du køber kemikalier, du skal bruge til tanken. Held og lykke!