E2y

Hvordan man skriver en kontrakt med producenten af ​​dit bryllup invitationer

Bryllupper i disse dage er store anliggender

Bryllupper i disse dage er store anliggender, der kan koste op til flere hundrede tusinde dollars. Selv bryllup invitationer nødvendigt at give en masse tanker, hvis du ønsker en virkelig perfekt og absolut mindeværdige bryllupsdag. Hvis du vil have det perfekte bryllup invitationer, skal du finde en god entreprenør til at udskrive dem for dig. For at være sikker, så sørg for at du har en kontrakt mellem dig og din printer. Her er hvordan du kan skrive det.

Hvordan man skriver en kontrakt med producenten af ​​dit bryllup invitationer. Planlæg og afbestillingsregler.
Hvordan man skriver en kontrakt med producenten af ​​dit bryllup invitationer. Planlæg og afbestillingsregler.

  • Nummer. Først og fremmest skal du bestemme antallet af kopier, du vil have foretaget. For at være på den sikre side, skal du sørge for at tilføje et par ekstra bryllup invitationer, som du manuelt kan udfylde, hvis du beskadiger et par af de bryllup invitationer. Nogle mennesker vil tilføje op til ti procent mere bryllup invitationer, til at være ekstra sikker. Antallet af bryllup invitationer, der skal udskrives bør fremgå tydeligt i kontrakten.
  • Format. Dernæst skal du angive format til udskrivning af bryllup invitationer. Formatet bør omfatte den nøjagtige størrelse af bryllup invitationer, det papir, der skal bruges, og trykning type, der skal anvendes. For eksempel, hvis du vil have bryllup invitationer til at være præget skal du angive dette. Naturligvis vil disse yderligere detaljer koste dig en lille smule mere. Også spørge printeren til at bringe dig prøver af papir, som de har, så du kan vælge den bedste, du kan lide. Spørg også for de typer af blæk, der skal anvendes. Nogle blæk, især dem der er vandbaserede, vil blive plettet, når fugtet. Hvis du ikke ønsker dette, skal du angive, hvilken type blæk, som printeren skal bruge.
  • Pris. I kontrakten, vil du også nødt til at tilføje prisen for bryllup invitationer. Prisen kan være for stykke, eller ved sæt. Inkluderet i prisen er det økonomiske ansvar for eventuelle skader eller tab i færd med at udskrive bryllup invitationer. For eksempel, hvis et bryllup invitation har fejl forårsaget af trykket skal forpligtelsen ligge på printeren.
  • Planlæg og afbestillingsregler. Endelig bør kontrakten har nogle klausul om annullering af bryllup invitationer. Tildel en dato, hvor du kan annullere eller redigere design, og hvorefter bryllup invitationer vil blive betragtet færdig, uanset om du beslutter dig for at bruge de invitationer eller ej. Sørg også for, at du giver den dato for levering af bryllup invitationer. Fordi et bryllup er en stor begivenhed, bør du sikre dig, at du sende bryllup invitationer et par uger eller endda måneder før selve brylluppet. Dette vil give dine gæster til at reservere din bryllup dato og regne det ind i deres kalendere. Som sådan bør det inviterer trykkes i god tid.


Sørg for

Sørg for, at du skriver alle disse i et dokument, hvor navnet på de involverede parter er skrevet, og tilføje signaturer. Lav en kopi til dig og en anden kopi til printeren. Med disse trin i tankerne, bør du være i stand til at skabe en kontrakt til dit bryllup invitationer printer.