E2y

Hvordan man skriver et testamente, hvis du er gift med børn

Mens du skriver en vil gøre lyd makabre

Mens du skriver en vil gøre lyd makabre, er det vigtigt at afvikle dine anliggender bør noget uheldige ske for dig. Et testamente er et dokument, der afgør, hvordan dine aktiver og ejendom skal fordeles mellem din nærmeste pårørende, og vil forhindre in-kampe mellem din familie på grund af søskende rivalisering og jalousi. Dying testamente, eller uden at efterlade et testamente, vil forlade din familie skændes, og de fleste af din formue vil gå til litigators og skatteopkræver.

Hvordan man skriver et testamente, hvis du er gift med børn. Konsultere en juridisk specialist.
Hvordan man skriver et testamente, hvis du er gift med børn. Konsultere en juridisk specialist.

Her er tips til at skrive et testamente, hvis du er gift med børn:

  • Konsultere en juridisk specialist. En advokat kan kende de oplysninger om arvelovgivningen i dit område og kan hjælpe dig med at undgå de faldgruber i at gøre og håndhæve et testamente, samt reducere dine skattemæssige forpligtelser efter din død. Spørg dine kolleger til at anbefale en advokat eller lede efter en online. Du kan bruge en hjemmeside til at udarbejde jeres egen vilje, men leje en advokat giver dig den bedste chance for at gøre en idiotsikker vilje, vil være svært at udfordre i retten.
  • Plan for distribution af bestemte poster. En familie arvestykke, værdsatte smykker og kunstværker ikke let kan deles mellem arvinger, så du er nødt til at beslutte, hvilke individuelle modtager den, når du dør.
  • Opsætning af en trustfond for under alderen familiemedlemmer. Mindre er endnu ikke myndig og så deres arv skal beskyttes af en trust. Invalider og ældre pårørende kan også blive ydet støtte til ved at efterlade en tillid, der kan betale for deres sygehus eller plejehjem gebyrer. Sørg for, at medlemmerne af bestyrelse er værdig til din tillid.
  • Beslut dig for særlige tilfælde. Måske du gerne vil aflevere noget til dine foretrukne velgørenhed, eller du har stedbørn eller illegitime afkom. En vilje kan sikre dine ønsker udføres.
  • Vælg en bobestyrer. En bobestyrer er en person med den juridiske ret til at håndhæve dine ønsker og organisere din ejendom ved din død. Nære venner og pårørende kan fungere som eksekutorer, men som den rolle bærer et tungt ansvar, de har en ret til at nægte din anmodning.
  • Overvej en levende vilje. Denne juridiske dokument er en liste over instruktioner til at træde i kraft skal i individuel gøres ude af stand til at kommunikere, såsom en koma eller demens. Et livstestamente kan dække fjernelse af livet støtte, eller forlader de beslutninger, en særlig pårørende.
  • Foretage hensættelser til ændringer i de kommende år. Forvent ikke det første vil du udkast vil blive din sidste vilje. Dine aktiver kan ændre sig, såvel som dit sind, din civilstand, dit område af bopæl, og andre faktorer, der kan ugyldiggøre din tidligere vilje. Desuden kan din kone og børn mishage dig i fremtiden, og du er forpligtet til at reducere deres arv til deres egen trivsel.

Må ikke vente

Må ikke vente, indtil du er døden nær at skrive et testamente. Når du har en virksomhed og en betragtelig formue, skrive et testamente bør optages på din liste af ting at gøre. En vilje kan også dække din begravelse arrangementer, såsom beslutningen om kremering. Efter udarbejdelsen af ​​din vilje, lave flere kopier og gemme den et sikkert sted, såsom et pengeskab i en bank.