E2y

Hvordan man skriver et trøstende brev

Når nogen tæt på dig taber en elsket, kan det virke som intet kan trøste ham eller hende. Men selv en lille sympati note eller trøstende brev har evnen til at trøste en sørgende ven. Lade nogen vide, at du tænker på ham eller hende i en tid med tab ved at skrive en trøstende brev.

Trin 1

Hvordan man skriver et trøstende brev. Brevet skal være håndskrevet.
Hvordan man skriver et trøstende brev. Brevet skal være håndskrevet.

Sende noten hurtigt. Kondolence breve skal sendes så hurtigt som muligt efter døden indtræffer. Den skal ankomme når din ven er stadig i de indledende faser af den sørgende processen. Vent ikke mere end 2 uger til sende brevet af sympati.

Trin 2

Brevet skal være håndskrevet. En trøstende brev er en personlig bemærkning fra dit hjerte, og det skal vise sig, at vejen. Det er derfor, det er vigtigt, for brevet til at være håndskrevet af dig. Computer-skriftlige breve, e-mails og Gud forbyde, tekstbeskeder, er bare ikke egnede former, som at sende breve om kondolence. Vælg nogle smukke stationær eller en dejlig kort til at skrive trøstende brev på. En personlig, håndskrevet notat på nogle dejlige stationære er hensigtsmæssig og vil blive godt modtaget af din ven.

Trin 3

Sende ord fra dit hjerte. Breve sympati, selvom svært at skrive i første omgang, skal skrives fra hjertet. Sig ord, der kommer naturligt til dig, og ikke bekymre dig om klingende sappy eller umandigt eller hvad. Bare skrive trøstende brev på samme måde, som du ville tale til din ven. Ingen digte, vers eller vittigheder enten. Hjertelig ord sympati er alle, der er acceptable i kondolence bogstaver.

Trin 4

Sende ord fra dit hjerte. Sige de rigtige ting.
Sende ord fra dit hjerte. Sige de rigtige ting.

Sige de rigtige ting, hvis du kæmper med hvad du skal skrive i din trøstende brev, her er nogle tips.:

  • Start ved at henvise til din vens tabet af en elsket (og bruge den elskede navn)
  • Nævne, hvor ked af det du er (udtrykke din sympati)
  • Gør særlig opmærksom på eventuelle særlige kendetegn eller kvaliteter af den afdøde, at du vil huske
  • Skriv ned en hukommelse eller to, som du deler med den afdøde
  • Lad din ven vide, at han stadig er stærk, og har evnen til at komme igennem denne proces
  • Tilbyd din støtte på enhver mulig måde - specifikke tilbud om hjælp, som "Jeg vil overtage dine pligter i klubben om onsdagen, indtil du føler dig op til det igen" er også meget værdsat af dem, der lige har mistet nogen
  • Afslut dit trøstende brev med en meningsfuld tanke eller sætning (som 'du er i mine tanker' eller 'må Gud være med dig i denne svære tid') i modsætning til den traditionelle "oprigtigt" eller "kærlighed", som ikke er passende, eller så personligt som et trøstende brev kræver.


Dette er kun et forslag måde at skrive et trøstende brev. Du kan helt sikkert tilføje dit eget personlige præg på breve af sympati, som du skriver. Bare sørge for, at de er dybtfølt, rørende og hensigtsmæssigt. En trøstende brev skal udtrykke din sympati til din ven ved at formidle dine sympatier og tilbud om støtte i løbet af sin tid sørgende.