E2y

Hvordan man starter en alligator farm

Alligatorer er en af ​​de mest robuste dyr

Alligatorer er en af ​​de mest robuste dyr, et menneske nogensinde kan tage sig af, og mens de ikke er helt lav vedligeholdelse, de er ikke så svært at kigge efter, enten. Deres numre i naturen er hurtigt svindende, og hvis du er interesseret i at genskabe dette nummer tilbage eller bare ønsker at være tættere på din favorit dyr, oprettelse af en alligator farm kunne være en interessant mulighed for dig. Du skal bare have en bred plads til at hæve dem, og en vis viden om alligator landbrug. Læs videre nedenfor og se om det er noget, du måske ønsker at prøve. Være advarede om, at dette ville tage seriøst engagement, siden du har at gøre med liv truede arter.

  • Hvad er hovedformålet med din gård? Du skal først afgøre, hvorfor du har denne gård i første omgang. Dette vil holde dig fokuseret på dine mål og på samme tid, gør beslutningsprocessen lidt nemmere. Er du gør dette til bevarelsen? Er du gør dette for at levere alligatorer til zoologiske haver og andre naturreservater? Hvis du gør dette uden at hæve en gevinst i tankerne, så ville det være nemmere for dig bare at give den bedst mulige pleje af dine alligatorer uden at bekymre sig om at bryde selv. Men hvis du gør dette til en fortjeneste så er du nødt til at være lidt klogere i at få dine leverancer, så du vil ikke være i drift med tab.
  • Kom din mødested og personale sammen. Du brug for at få et sted, der er en smule marsh-lignende da alligatorer som en blanding af tørre og fugtige miljøer. Området skal være godt vandes, men ikke oversvømmet. Der skal være områder, hvor de kan begrave deres æg under mudderet og på samme tid, i stand til at bevæge sig rundt uden at såre sig selv være. Lave marskområder er de bedste steder for en alligator farm, og hvis du ikke kan finde noget som dette naturligt, så er du nødt til at simulere den slags miljø for dem. Du skal også få en dyrlæge på opkald og en veluddannet personale, da håndtering alligatorer tage en smule af muskel arbejder især hvis man kommer ud af kontrol. Vær sikker på at du har rigelig hegn og beskyttelsesudstyr til dine medarbejdere så godt.
  • Følg de alligator landbrug forordninger og erhverve det nødvendige papirarbejde. Afhængigt af den tilstand, du er i, skal du kontakte Alligator Advisory Council de regler, der ville gælde for dig og dit hold i form af et højere disse krybdyr. Vær sikker på at du har den nødvendige papirarbejde, licenser og andre juridiske dokumenter, før du foretager din gård i drift.
  • Klar, få sat, gård! Når du har alle disse på plads, skal du blot at erhverve et par unge alligatorer til Star din gård, få din levering af alligator mad og lade dem vokse. Det ville være klogt at købe din egen alligator fødekilde, såsom at hæve dine egne kyllinger for at spare på omkostningerne og på samme tid, minimere risikoen for forgiftning dine gators. En alligator vil tage omkring 15 måneder at modne fra æg til en voksen én, så det tager lidt tid, før du rent faktisk kan sælge dine gators. Du vil gerne beholde mindst halvdelen af ​​befolkningen at genbefolke at holde din levering konstant.


Hvordan man starter en alligator farm. Hvad er hovedformålet med din gård?
Hvordan man starter en alligator farm. Hvad er hovedformålet med din gård?

Med alle disse tips, skal du være godt på vej til at hæve flere og flere alligatorer i dit område. Bare sørg for, at du har dem alle tegnede sig for hver dag.