E2y

Hvordan man taler til en teenager om spirituskørsel

Spirituskørsel er en af ​​de største farer på vejen

Spirituskørsel er en af ​​de største farer på vejen, og en af ​​de mennesker, skal modtagelige for spirituskørsel er teenagere. Hvert år op til 100.000 ulykker på vejene opstå på grund af spirituskørsel. Ud af de 100.000 ulykker, op til 5.000 involvere teenage dødsfald. Hvis du er bekymret over muligheden for din teenager deltager i spirituskørsel, her er hvordan du kan tale med ham om det.

  1. Start det afslappet. Sørg for at du starte samtalen så skødesløst som muligt. Den sidste ting, du ønsker at gøre, er at din teenager føler som hvis du er sving ham eller begynder at irettesætte ham. Husk, at en masse af teenagere føler følsomme om forældre og andre folks domme om, hvad de gør. Mens teenagere gør og vil gøre en masse fejl, som de forsøger at finde ud af deres eget liv, har du stadig nødt til at gøre din teenager føler sig som en voksen. Så meget som muligt, så prøv at oprette eller finde en lejlighed, hvor du kan tale med din teenager i mindst 15 minutter til en halv time, på et sted, hvor atmosfæren er meget afslappet.
  2. Få hans mening. Dernæst få sin mening om spørgsmålet om spirituskørsel. Husk, selv om en masse teenagere kan engagere sig i spirituskørsel, er der også et betydeligt antal af teenagere, der bevidst undgår spirituskørsel. Du kan ikke bare antage, at din teenager er engageret i spirituskørsel. I stedet spørge ham om det og forsøge at få fakta straight. Selv hvis du er sikker på, der engagere sig i spirituskørsel, men du stadig nødt til at få sin mening og hans historie om, hvorfor han ikke engagere sig i spirituskørsel. Kun ved at overveje hans side vil du være i stand til at se det fulde billede og være i stand til at give ham rådgivning.
  3. Statistics. Dernæst gøre din forskning på fakta om spirituskørsel. For eksempel fortælle ham om de 100.000 mennesker, der oplever ulykker på vejene på grund af bilister, som kører under påvirkning af alkohol. Også fortælle ham, at ud af de 13.000 mennesker, der dør hvert år af spirituskørsel, 5.000 af disse er teenagere, der har drukket. Husk dog, at statistikkerne være kedeligt for nogle teenagere. Det er helt normalt for teenagere til at tro, at de er immune over ulykker, og at disse statistikker ikke kan faktisk ske for dem. Hvad du kan gøre for at bevise din pointe yderligere er at kigge efter lokale tilfælde af teenagere, der er blevet såret af spirituskørsel. Vis ham avisudklip eller give ham links til online tidsskrifter, hvor de lokale spirituskørsel tilfælde er blevet dokumenteret.

Hvordan man taler til en teenager om spirituskørsel. Spirituskørsel er en af ​​de største farer på vejen.
Hvordan man taler til en teenager om spirituskørsel. Spirituskørsel er en af ​​de største farer på vejen.

Endelig, sørg for at du ender din samtale med en luft af tillid og omsorg for din teenager. Prøv at lade din teenager føler, at han er en voksen, og at du ikke anerkender de beslutninger, han gør i sit liv. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at guide ham, uden at du ser helt overbærende eller autoritative.