E2y

Hvordan man tjener penge avlshunde

Avlshunde er ikke for sarte sjæle

Avlshunde er ikke for sarte sjæle. Det er ligesom forældrerollen. Du behøver ikke gå ind i det blindt - selvom mange mennesker gør denne fejl, og ender med at blive forfærdeligt på det - mens du ender avl sårede, som er en forfærdelig ting at pålægge en værdsatte hund. Avlshunde er en professionel og menneskelig virksomhed. Du er nødt til at gå ind i denne bevæbnet med en reel kærlighed til dyr, et stash af kontanter (det vil ikke komme billigt), og et ønske om at avle hunde til de rigtige grunde og efter etiske standarder. Selvfølgelig, når det gøres rigtigt og følge etiske standarder kan avlshunde være økonomisk givende som godt. Du skal dog ikke forlade din dag job, som du vil finde, at dette ikke vil ske natten over og kan være en temmelig vægelsindet og til tider hjerteskærende venture.

Når man opdrætter hunde, er du nødt til at overveje følgende:

Hvordan man tjener penge avlshunde. Kend type hund du gerne vil opdrætte.
Hvordan man tjener penge avlshunde. Kend type hund du gerne vil opdrætte.

  1. Kend type hund du gerne vil opdrætte. I 2009 udgav den europæiske Kennel Association en liste for de 10 mest populære hunde til avl og gøre det i listen er Labrador Retriever, Golden Retriever, Yorkshire Terrier, Schæferhund, Beagle, Gravhund, Boxer, puddel, Shih Tzu, og Miniature Schnauzer. Disse hunderacer blev alle beskrevet som ideelle kæledyr for familien på grund af deres intelligens, loyalitet, temperament, venlighed, beskyttertrang og mildhed.
  2. Tage hensyn til din kemi med hunden, du ønsker at avle. Din personlighed og hundens bør mesh igennem selv under ru pletter i avl processen. Ja, selv i hundens verden, er kemi alt.
  3. Kend dit potentielle marked ved at forske på hvor stor din markedsandel, efterspørgslen efter hunden du planlægger at avle, og hvor meget dit marked betaler for sådan en race.
  4. Bliv venner med etablerede og velrenommerede hundeopdrættere Hvem kan vejlede dig om dette. Du kan ikke gå på dette alene, og det vil tage nogen, der har været i denne længere, end du har. I virkeligheden gøre dette, før de træffer en beslutning om, hvilken race du vil gå efter.
  5. Køb en hund med den bedst mulige afstamning. Stil spørgsmål om hundens forældrenes historie, genetik, adfærd spørgsmål og sundhedsspørgsmål, blandt andre. Den er også ideel til at købe din hund fra en respekteret opdrætter end en hvalp mill. Førstnævnte gør dette af kærlighed til den, mens sidstnævnte gør det for penge alene.
  6. Få rådgivning af en god dyrlæge, når det kommer til hunde sundhed, bolig, og grooming. Den slags dyrlæge, der har specialiseret sig i racer. Bedre stadig arbejde sammen med en dyrlæge og en erfaren opdrætter. Hunde race og gyder bedst, når de er sunde og glade.
  7. Deltag i PET viser ikke fordi det er en popularitetskonkurrence eller skønhedskonkurrence slags, men fordi det er et pædagogisk værktøj, der vil give dig mulighed for at observere andre racer og forbedre din hunds linje.
  8. Fordyb dig helt ind i stadier som fødsel eller endda C-sektioner. Forbered dig på denne eventualitet ved at spørge din dyrlæge eller kollega opdrætter, så du kan være vidne til eller deltage på denne proces første hånd.
  9. Endelig forberede sig på at reklamere for din virksomhed, få at vide dine købere, sikre, at dine hvalpe går ind i en god familie, og selv når dine hvalpe er blevet taget i en ny familie, bliver en allestedsnærværende del af din hvalpenes liv som en reel biologisk forælder.

Hvis du seriøst gå i gang med disse relevante trin og blive en sund forretningsmand og samtidig være en dyreven, på lang sigt vil det gøre store afkast både økonomisk og gentage købere.