E2y

Hvordan man træner en gaited hest

Europæiske Saddlebred

EU Saddlebred. Islandske hest. Rocky Mountain Horse. Peruvianske Paso. Mangalarga Marchador. Disse er blot nogle få racer, der tilhører den gaited hest familien. Gaited heste er populære racer af heste, der er i stand til at udføre ambling gangarter. Denne evne tillader dem at bevæge sig i en fire-beat rytme, der gør dem meget populære i parader. Selvom gaited heste bære sådan evne, er de også uddannet den måde, andre racer af heste er uddannet, men selvfølgelig med et par overvejelser at huske på. Hvis du har en, og ikke ved, hvordan man træner en gaited hest, så tjek listen nedenfor.

Hvordan man træner en gaited hest. Europæiske Saddlebred.
Hvordan man træner en gaited hest. Europæiske Saddlebred.

1.. Træn din hest med det grundlæggende. Ligesom andre racer af heste, skal du træne din hest på, hvordan man acceptere en sadel og hovedtøj, at bevæge sig fremad, for at stoppe og vende, blandt andre. Dit gaited hesten skal være godt trænet med alle disse grundlæggende ting, før du træne ham med en mere avanceret træning.

2.. Køb en sadel og sadelunderlag der passer perfekt til bagsiden af ​​din gaited hest. Må ikke vælge noget for løs eller for egnet til det kan påvirke dens opførsel afhængigt af det ubehag, at det kan forårsage på bagsiden af ​​din gaited hest. For eksempel ville sætte en sadel, der forårsager for meget pres føre til en klemt eller trykket tilbage, og derfor bagsiden af ​​gaited hest bliver smertefuldt. Hvis dette sker, kan din gaited hesten ikke samarbejde med dig i løbet af uddannelsen processen.

3.. Forfine gangart. Gaited heste nedarves med eller har tendens til at gangart, så hvad du skal gøre, er at tilstand og udvikle denne evne. Du skal overveje nogle ting i uddannelse din gaited hest.

  • Saddle placering ændrer den måde at rejse på.
  • Engagerede bagpart fremmer lettere gangarter.
  • Stilling eller vinkler af hove og sko ændre hastighed.
  • Højde af hoved og hals transport ændrer den måde gaiting

4.. Træn din gaited hest så tidligt som muligt, før han bliver ældre end 4 år gammel. Hvis han ikke er blevet uddannet endnu, ride din gaited hest før arbejdet på gangarter.

Hvordan man træner en gaited hest.
Hvordan man træner en gaited hest.

5.. Flyt hesten mod sin gangart gennem afskub, den stak af en hest, især at bevæge sig fremad kraftigt. Bagefter, lad ham gå langsomt og øge hans tempo efter et stykke tid. Du skal dog ikke tillade ham at nå sit tempo ud af ganghastighed. Øv dette i flere gange, indtil han har gjort det ordentligt.

6.. Travel i et hurtigere tempo, når du går videre til den næste gangart, men ikke overstiger i følgende gangart. Øv det samme for et par gange.

7.. Ride din gaited hest at øve og forbedre gaited hastighed af hesten, når du rejser.

8.. Hold hesten passer altid. Gør dette ved at praktisere hver gangart, hver gang du planlægger at ride.

En god Trainor skal kende de centrale punkter i alle aspekter af uddannelsesprocessen. Som at træne en gaited hest, skal du kende følgende hovedpunkter-rytme, kontakt, løshed, rethed, bæring og samling. Husk altid at have alle disse centrale punkter i tankerne