E2y

Hvordan man underviser børn med særlige behov til at brødføde sig selv

Hvis du er ansvarlig for et særligt behov barn, en af ​​de første par ting, du kan lære ham er at fodre sig selv ordentligt. Her er nogle tips til at huske for effektivt at undervise børn med særlige behov til at brødføde sig selv:

  • Rådfør dig med barnets ergoterapeut. Ergoterapeuten vil være i stand til at hjælpe dig med at planlægge for, om barnet er udviklingsmæssigt parat til at lære at fodre ham. Du bør også finde ud af OT så meget om barnet som muligt, så du kan være mere effektive til at nå ud til ham og lærte ham. Véd, at børn med særlige behov reagerer på specifikke teknikker passende for deres egen situation: for eksempel lære nogle børn med særlige behov meget godt, hvis de lærer, mens du lytter til en baggrund af beroligende musik, mens andre lærer bedst, hvis de er lavet til at udføre præcise skridt med henblik på at udrette noget.
  • Vær meget tålmodig. Beskæftiger sig med børn med særlige behov er forskellig fra at handle med andre børn. Det er et godt træk at etablere rapport med barnet først, før du går på at lære ham en færdighed. Tal med ham ofte indtil han får fortrolig med din stemme og din tilstedeværelse, lad ham til at indse, at han kan stole på dig, så han vil blive motiveret til at følge dig mere.
  • Være følsom for indlæringsrytme af barnet. Først og fremmest aldrig tvinge din elev til at lære eller gøre mere, end han er komfortabel med. Det vil afhænge af hans samlede udviklingsmæssige niveau, hvordan du skal pace sine lektioner på selv-fodring. Opdel dine lektioner i håndterbare trin (eksempel: lære at holde de redskaber, lære at kontrollere de redskaber osv.). Vær meget opmærksom på, hvor godt han er i stand til at lære hvert trin. Det kan tage mere end én session for ham at lære et skridt, fortsætter lade ham praksis så meget som han har brug for. Også være følsom over for, om han er klar til at lære det næste skridt: hvis han synes åben for at lære i løbet af en bestemt dag, kan du gå videre og lære ham flere trin i fodring selv. Udnyt muligheder, når han er mest klar til at lære.
  • Brug specielle værktøjer til at lette lettere læring. Der er nogle ledige redskaber og værktøjer, der vil hjælpe dine specielle behov elev finder det lettere at lære at fodre ham. Nogle af disse er redskaber med komfort greb og vinklede kanter lyse-røde bordservice at hjælpe med at stimulere barnets interesse i fødevaren, og skum rør, som kan indsættes i gaffel og ske for at gøre dem blødere og pænere at holde. Du kan se nogle af disse værktøjer på steder såsom rehabmart.com og bindependent.com .
  • Vær en god rollemodel. Børn med særlige behov lærer bedst ved at efterligne de voksne omkring dem. Model til den lærende hvordan man korrekt brug af de redskaber og hvordan man spiser den mad: du kunne være dramatisk på at demonstrere hvert trin, indtil du finder, at barnet er begyndt at efterligne det.


Hvordan man underviser børn med særlige behov til at brødføde sig selv. Rådfør dig med barnets ergoterapeut.
Hvordan man underviser børn med særlige behov til at brødføde sig selv. Rådfør dig med barnets ergoterapeut.

Husk, når det kommer til undervisning en særlige behov barn, er det meget vigtigt, at du er meget tålmodig, og at du oprette rapport med barnet, du underviser. Når du er i stand til at lære barnet, hvordan man fodre sig selv du er gået langt i retning af at hjælpe sikre, at han vil føre en bedre livskvalitet. Held og lykke!