E2y

Hvordan man underviser teenagere at være en succes

De fleste teenagere er naturligt konkurrencedygtige

De fleste teenagere er naturligt konkurrencedygtige. De kan lide eventyr og udfordringer, ønsker altid at være på toppen af ​​alting. Teenagere er imidlertid ofte let modløse, når de står med fejl. Og hvis de ikke er skubbet, deres tendens til at glide tilbage til deres komfort zoner og måske ikke at prøve igen af ​​frygt for at have de samme fejl. Venstre ukorrigeret, kan teenagere bringe denne holdning ind i deres voksenliv, der vil derfor tage fat om dem fra alle prøver og blive vellykket. Så så tidligt som nu, skal teenagere være tilstrækkeligt uddannet til at opnå, hvad de ønsker, og at være en succes på det. Som en forælder, er her de ting, du kan gøre for at hjælpe din teenager lykkes på hvad han gør.

  • Altid opmuntre din teenager til at lykkes. Teenagere ønsker at være altid opmuntret og motiveret. Så når din teenager begynder et projekt eller er involveret i enhver bestræbelse, tale opmuntrende ord. Udtrykke, at du tror på hans evner, og at du ved, han kan trække det ud. Gør det til et punkt til at styrke hans vilje til at lykkes ved at ophæve den tvivl, der plager hans sind.
  • Forklar, at fejl er en del af rejsen. Din teenager vil sikkert blive dybt berørt af fejl, men sørg for at genopbygge hans selvtillid ved at forsikre ham om, at fejl sker. Fortæl din teenager, at selv de mest succesfulde mennesker i verden har på et tidspunkt mislykkedes. Du kan endda dele din egen historie om svigt. Da han virkelig forstår at fejl er uundgåelige, vil han ikke opgive at forsøge.
  • Modvirke sammenligninger. Din teenager er mest tilbøjelig til at sammenligne når de står med fejl. Han vil sammenligne sig med sine søskende, fætre og kusiner, slægtninge og venner, og vil sætte spørgsmålstegn ved hans evner. Dette er en indikation af usikkerhed, som hvis den ikke behandles omgående, vil påvirke din teenager holdning og perspektiv på sig selv og de mennesker omkring ham. Så altid forsikre din teenager, at han er en unik person med et andet sæt af evner. Sig til ham, at han er god, som han er, og er i stand til at gøre en masse ting, hvis han ubønhørligt forfølger og forsøger.
  • Lær din teenager til at plukke lektioner undervejs. Om han netop har startet en ny bestræbelse eller er midtvejs gennem det, din teenager træne til at lære af de situationer, hans omstændigheder, og de ​​mennesker omkring ham. Hvis han falder, hjælpe ham til at komme tilbage på hans spor, mens du giver ham at lære af sine fejl og sine fiaskoer. Hvis han lykkes, lære ham at være ydmyg og at være hjælpsom over mennesker, der går igennem, hvad han har været igennem.
  • Undgå isolerende ham fra smerte og fiaskoer. Hvis han held kan behandle smerter og fiaskoer, vil din teenager kommer ud stærk og moden. Så lad ham mislykkes og føle smerte, især hvis disse er konsekvenserne af sine egne beslutninger. Men selvfølgelig, så sørg for at være der for ham at trøste og forsikre ham om, at alt vil vise sig godt.


Hvordan man underviser teenagere at være en succes. Altid opmuntre din teenager til at lykkes.
Hvordan man underviser teenagere at være en succes. Altid opmuntre din teenager til at lykkes.

Så tidligt som nu, kastede den vision, at din teenager vil blive en succes på, hvad han beslutter at gøre med sit liv. Hvis han har en "mester mindset," han vil aldrig nøjes med noget mindre.