E2y

Hvordan man vælger en kreativ placering til dit bryllup forslag

Mange par ønsker at have gode minder om deres forhold

Mange par ønsker at have gode minder om deres forhold, fra deres første date, indtil de er både gamle og grå. Et forslag er en af ​​de betydningsfulde lejligheder, der har mange muligheder, der skal gøres kreativt. Et forslag kan ske på et andet sted, i en særlig begivenhed eller baseret på en romantisk tema. Nedenfor er ideer til, hvordan man kan være kreativ i at vælge en placering til et bryllup forslag.

  • Beslut på den dato, da dette har betydning for den placering, du vil vælge. Du har flere muligheder for en fantastisk beliggenhed i løbet af sommeren. På den anden side, bør du ikke rabat de kolde måneder, også fordi der er også hyggelige steder, hvor du kan have en varm og befordrende atmosfære at sætte scenen for brylluppet forslaget.
  • Få hjælp fra en ven, der er meget tæt på din kæreste. De ville helt sikkert have en idé om, hvad din partner tænker ville være et romantisk sted for et forslag eller en drøm placering, når den tid kommer til at spørge den "store" spørgsmål.
  • Spørg din kærestes søster til at lyde ud af din partner. De kan spørge indirekte, hvad deres tanker om steder for en romantisk forslag. Det er bedre at vælge et sted, der vil have stor betydning for dig og din partner. Glem ikke at belønne din "spion" eller hun kan snakke over, før du selv kan tjekke placeringen.
  • Tjek nogle af de steder, der har været ganske mindeværdig for de to af jer. Det kunne være en strand, en udvej, et teater, et museum eller en restaurant. Foreslår i en placering, der allerede bringer glade minder vil gøre forslaget ekstra særlige og mere meningsfuld.
  • Vælg en placering, hvor din kæreste vil blive behageligt. Hvis hun er eventyrlysten en temapark ride, et bjerg hideaway, eller middag ombord på en yacht cruising bugten natten vil være meget romantisk og mindeværdig. Hvis hun er meget tæt på hendes familie, bør du tænke på vært for en middag eller tid det, når der er en anledning til at fejre hvor familiemedlemmer vil blive indsamlet som det rigtige tidspunkt foreslå og dele den vidunderlige øjeblik med dem.
  • Basere dit valg på karakteren af din kæreste. Med den tid, du har været sammen vil du helt sikkert vide, hvor og hvilken type placering hun mener vil være et fantastisk sted, når det kommer til bryllup forslag. Hvis hun elsker vin, kan du kigge efter en lokal winery, som vil imødekomme en privat middag og du kan prøve forskellige vine fra vingården. Som klicheagtige som det kan synes, vil en diamantring i et vinglas stadig arbejde. En kæreste, der elsker blomster vil finde det meget romantisk at blive foreslået i en blomst planteskole midt tusindvis af duftende og farverige blomster. Vælg hendes yndlingsblomst og placer forlovelsesring på det.

Du behøver ikke at gå langt

Hvordan man vælger en kreativ placering til dit bryllup forslag. Beslut på den dato, da dette har betydning for den placering, du vil vælge.
Hvordan man vælger en kreativ placering til dit bryllup forslag. Beslut på den dato, da dette har betydning for den placering, du vil vælge.

Du behøver ikke at gå langt, når det kommer til at vælge en romantisk placering til dit bryllup forslag. Det hele afhænger af, hvordan du vil foreslå. Et soveværelse kan være den mest romantiske sted for dig og din kæreste. Legetøj, blomster, chokolade, rejser, spil, familie, sky-writing er metoder, du kan bruge til en valgt placering. De erindringer, der skal skabes af dit forslag afhænger af, hvad du og din kæreste overveje en vidunderlige beliggenhed.