E2y

Hvordan man vælger en mustang hest

Når du vælger et Mustang hest

Når du vælger en Mustang hest, der er mange attributter, som du bør overveje. Disse forskellige egenskaber kan omfatte køn, alder, kropsbygning, temperament og farve. Mustangs begynder som vilde heste, så det er vigtigt, at du vælger en, du føler dig tryg håndtering. Mange mennesker foretrækker at nyafvænnede eller unge mustangs, fordi i den alder de er lettere at håndtere. Mindre heste er normalt mindre skræmmende og acceptere uddannelse hurtigt, selv om det ikke altid er tilfældet. Mange erfarne individer føler, at den perfekte alder for adoption er fra tre til fem år.

Køn er ikke så meget af et problem for de fleste adoptanter. Hopper (kvindelige Mustangs) er ofte mere indtagende men har en tendens til humørsvingninger omkring deres varme cyklus. Af denne grund er vallakker eller hingste, som undertiden kaldes studs, foretrækkes af nogle. For det meste synes vallakker at være det mest populære valg for de fleste hesteejere.

Hvordan man vælger en mustang hest. Når du vælger et Mustang hest.
Hvordan man vælger en mustang hest. Når du vælger et Mustang hest.

Kropsbygning er også en vigtig egenskab, som du skal være opmærksom, når du vælger en Mustang. Kropsbygning er defineret som hvor korrekt en hests muskulatur, knoglestruktur, og krop proportioner er, og hvordan de relaterer sig til hinanden. Bad kropsbygning kan alvorligt begrænse dens evne til at udføre en opgave. Dette svarer til, hvordan NFL Combine udføres for alle indkommende spillere til sit professionel fodbold liga. De er sat gennem lægeundersøgelser og physicals for at se, om de er fit nok til at udføre på et meget højt niveau. Tips til succes vælge en Mustang omfatter udkig efter robuste ben og fødder. Kig efter gode overordnede struktur, hvilket er et tegn på, at hesten ikke vil koste dig masser af penge i dyrlægeregninger. Undersøg hesten og prøv at forestille sig, hvad hesten vil se ud efter et par måneder gennem god ernæring og pleje.

Vide, hvad du ønsker at gøre med hesten, du vælger

Vide, hvad du ønsker at gøre med hesten, du vælger, om det er dressur, skæring og reining, transport, tønde væddeløb eller udholdenhed. Dressurheste skal være stort og elegant. En stor nakke og skuldre er vigtige, samt lange ben for en elegant skridtlængde. Skære-og reining heste skal have fremragende kropsbygning. Pålidelighed og styrke er nødvendige for udholdenhed heste, og de bør også have stærke fødder og ben.

Det vigtigste adoptanter skal bruge til at vælge en Mustang er, at mavefornemmelse i maven. Vælg en hest, at du føler en forbindelse med og en, der taler til dig. Efter at have overvejet alle de praktiske egenskaber, er det vigtigt for dig at føle en forpligtelse over for Mustang, fordi det vil være dig, der håndterer hesten.