E2y

Hvordan man vælger en varmekilde til en slange bur

Hvis du er ansvarlig for pasning af en slange

Hvis du er ansvarlig for pasning af en slange - uanset grunden hertil, du måtte have - ved, at slanger er ikke ligesom din typiske hunde og katte. Slanger skal have særlige levevilkår for at sikre, at de forbliver sunde. En af de mest afgørende behov en slange holdes i et bur er en varmekilde. Dette skyldes, slanger ikke er i stand til at regulere deres kropstemperatur, og de behøver varme fra omgivelserne med henblik på at holde deres krop varme. For at tage højde for dette grundlæggende krav, ville du nødt til at give dit kæledyr slange med en ekstern varmekilde. Her er nogle af dine bedste muligheder:

  • Undersøg, hvor meget varme er nødvendig. Hvor meget varme du vil sætte ind i buret vil afhænge af to vigtige faktorer: Den type slange, som du har, og størrelsen af ​​buret. Snakes, hvis naturlige habitat er ørken eller en tropisk skov brug for mere varme, større størrelse slanger har brug for mere varme, også. Desuden vil store bure skal forsynes med mere varme, således at varmen ikke bliver for spredt i hele den tilgængelige plads.
  • Brug varme tape. Varmetapen reglen som den primære varmekilde til slange bure. En varme bånd, i modsætning til navnet, er ikke tape på alle: det er faktisk elektriske ledninger er dækket af tunge gummi. Den leveres med et elektrisk stik, der forbindes derefter til en stikkontakt. Elektricitet beføjelser varmen tape for at holde sine omgivelser varm.
    • Tage væk foringer (også kaldet substrat) på indersiden nederste del af slangen bur. Installere varme bånd på denne overflade, til omkring 1/3 af hele slangens bund overfladeareal. Når du har sikret den varme tape til at dække det med et substrat - er tæppe rester, cypres barkflis, kokos sengetøj eller fliser populære præferencer, selvom du kan bruge gammel avis så godt.
    • Ved, at varme bånd er ikke vandtæt, så sørg for, at vandet ikke er placeret nær det, selv når båndet er under et substrat. Også, det er bedst, at du udskifter den varme tape en gang om året.
    • Et alternativ til Varmetapen er varme-kabler, som er mere modstandsdygtige. Skaf varme kabler med elektriske bånd langs siderne af slangen bur. De kan også vikles omkring små poler (kaldet klatring logs), som derefter installeret på et sted i buret. Ligesom varmetapen, er varme kabler ikke vandtæt.
  • Brug glødepærer. En varme pære kan anvendes som sekundær varmekilde for buret, og de omkringliggende områder. De er monteret i en lampe på toppen af ​​buret, og de udleder den nødvendige lys og temperatur, at slangen skal. Vælg en varme pære, der yder tilstrækkelig varme og belysning - forskellige modeller tilbyder forskellige grader af temperaturen.
  • Brug varme måtter. Heat måtter er klæbepuder, der er designet til at opvarme overfladen, at den er fastgjort til. Hvis slangen buret er lavet af glas, skal man placere varmepude uden for buret, hvis det er lavet af træ, bør det være inde. Det er godt at vælge en varmemåtte der er kan rumme hele kroppen af ​​slangen, når det er i hvile, på denne måde, kan han reelt sole sig i varmen og varme hans krop, når han har brug for.

Der har du det

Hvordan man vælger en varmekilde til en slange bur. Undersøg, hvor meget varme er nødvendig.
Hvordan man vælger en varmekilde til en slange bur. Undersøg, hvor meget varme er nødvendig.

Der har du det! Disse er blot nogle retningslinjer at huske for at vælge en varmekilde til en slange bur. Held og lykke, og håber dette hjalp!