E2y

Hvordan man vælger et egern feeder

Egern er charmerende lodne små skabninger

Egern er charmerende lodne små skabninger. Den blotte omtale af som minder børn og børn på hjerte, af mindet om Alvin og de frække jordegern. Tro mod filmen, er egern kendt for at være dygtige og vedholdende. De er også kendt for at grave blomsterbede at begrave nødder eller for at søge nedgravede nødder at tygge. På grund af det faktum, at deres tænder konstant vokser der er behov for dem tygge på en masse ting at holde det fra over-vækst og for at holde tænderne skarpe. Som sådan, de anses for at være irriterende skadedyr til at tygge på mad og ting, spiselige eller uspiselige ens. De er ikke kun betragtes som et skadedyr, som de fleste mennesker, hvis fuglene kan tale de vil sandsynligvis fortælle os, at disse behårede mellemstore, gnavere slægtninge er et skadedyr på dem så godt. Dette er fordi egern er også legendarisk for spise fra fugl foderautomater. Men andre end deres konstante behov for at spise og tygge, er der virkelig noget skadeligt fra disse søde små kugler af pels.

Undersøgelser viser, at egern

Undersøgelser viser, at egern, som de fleste dyr, er også territoriale. I så fald kan de blive undervist på ikke at spise fra foderbræt. Hvis du fodrer dem på samme sted hele tiden, vil de lære at forlade alene fuglen feeder. Selvom det ikke anbefales at fodre disse dyr i hånden, kan du sikkert få dem et egern feeder.

I dag

I dag, egern foderautomater kommer i forskellige former. Hvis du ikke er kræsen med design, kan du derefter nøjes med en almindelig design, der ligner en skuffe med en udvidet bestyrelse for egernet at sidde på. Du ønsker måske at vælge en, der er lavet af metal i stedet for træ. I tilfælde af at du har glemt at påfylde feeder, måske egern beslutte tygge feeder i stedet. Hvis dette er den, du vælger, så glem ikke at få dem, der kommer med kobber kanter. Hvis du ønsker din egern feeder til også at fungere som en dekoration bortset fra en måde at holde egern væk fra din fugl feeder, kan du vælge fra en bred vifte af kreative designs derude.

Hvordan man vælger et egern feeder. Egern er charmerende lodne små skabninger.
Hvordan man vælger et egern feeder. Egern er charmerende lodne små skabninger.

Virksomhederne er endda tilbyde design, der er helt skøre og meget underholdende for os. Nogle designs kræver en stor indsats på den del af egernet, i hvilket tilfælde det kunne også være sundt på den del af egernet, da det gør det muligt at udøve. Et eksempel herpå er pariserhjul udseende feeder, der består af 5 metalspid der holdes sammen af ​​en hård rund center. Du kan bruge spyd til at hænge majskolbe, hvilket gør egern glade for din generøsitet, og samtidig give dig og din familie et godt grin, som du ser egern gøre sin måde at få sin meget ønsket, og i dette tilfælde fortjente belønning.

For andre interessante egern foderautomater, komme i kontakt med din lokale dyrehandel.