E2y

Hvordan man viser en miniature hest

Miniature heste er specielt opdrættet heste

Miniature heste er specielt opdrættet heste, normalt måler 34-38 inches i højden. De har komplekse personligheder, og er ganske kendt for at interagere med mennesker. De er store, som familiens kæledyr, og er ofte holdes som selskabsdyr. Fordi de er så specielle, mange mennesker trække deres miniature heste shows. Disse viser ofte har pengepræmier og bånd til at give væk til hest med det bedste udseende og personlighed. Hvis du ønsker at indtaste en miniature hest på en udstilling, der er et par ting, du skal overveje. Disse enkle, men effektive tips vil hjælpe dig vise en miniature hest effektivt.

Her er tips om, hvordan man viser en miniature hest:

Hvordan man viser en miniature hest. Sørg for at din mini hest opfylder de krav, som showet.
Hvordan man viser en miniature hest. Sørg for at din mini hest opfylder de krav, som showet.

  1. Sørg for at din mini hest opfylder de krav, som showet. De fleste miniature heste shows er strenge om specifikke detaljer i hestene. Du har måske at overveje vægten og højden af ​​hesten. Køn, samt racen er også vigtige i miniature heste shows. Det ville være bedst at kigge efter en show division, der er den rigtige for din mini hest.
  2. Træn din hest godt. Et show-værdig hest skal være meget sundt. Sørg for, at dit kæledyr får den rigtige ernæring. Undgå underfodring din hest. På den anden side kunne overfodre ham være lige så slemt. Træn din hest til at adlyde dine ordrer. Sørg for, at han lærer at lytte godt. Det ville være bedst til ofte ride din hest til at sikre, at du ved, hvordan at kontrollere ham.
  3. Soignere din miniature hest godt. Dommerne ved miniature heste shows ønsker at se velplejede heste. Det ville være bedst at trimme din hests hale og manke. Sørg for ikke at tilføje en masse produkt som du vil have det til at se naturlige ud. Vent ikke til sidste øjeblik at klippe din hests hår. Desuden ville det være bedst at lade en professionel snit din mini hests hår, hvis du ikke har meget erfaring. De hove hesten bør også trimmes, så han ser ren.
  4. Vælg det rigtige tilbehør til showet. Du skal bruge to grundlæggende tilbehør til showet: et hovedtøj og en hovedbeklædning. Sadlen er for dig at sidde på. Den tilføjer også en stor touch til udseendet af hesten. I mellemtiden hovedbeklædning er at hjælpe dig tage kontrol over hesten. Du bør også sørge for, at du selv er klædt behørigt. Rådfør showet krav bare for at være sikker.
  5. Et par smarte tricks kan hjælpe dig vinde over dommerne. Baby pulver kan anvendes på heste samt! Hvis hesten er hvid, vil en lille baby pulver gør hestens pels synes renere og hvidere. I mellemtiden, for mørkere mini heste, vil baby olie hjælper udglatte pelsen og gøre det ud blankere og mørkere.

Det tager en masse at forberede et show hest. Disse enkle tips kan komme nyttigt, hvis du planlægger at vise miniature hest.