E2y

Hvordan opretter brudesuiter bruser centerpieces: ideer og forsyninger

Tips til at hjælpe dig med at dekorere din næste bryllup brusebad

Making centerpieces er en af de mest sjove dele af kaste en Brude brusebad foruden Brude brusebad spil ! Centerpieces er også en fantastisk måde at tilføje til dekorationer. Plus, de fleste af disse idéer omfatter elementer, der er billigere end de normale brudesuiter bruser forsyninger, så herunder centerpieces ikke behøver at sætte dig over budgettet. Her er hvordan man kan komme i gang med nogle af vores ideer til centerpieces!

 1. Hvis du laver en Brude brusebad centerpiece sammensat af separate stykker, så gæsterne kan tage noget med hjem i slutningen af begivenheden - dette kan erstatte dyre brudesuiter bruser favoriserer. Shop på en dollar butik og finde nogle krus, som du kan lide. De kan være ensfarvet hvid eller ensfarvet eller hvis du har lyst, få et sortiment med citater på dem. Når du har krus, få forskellige farver gavebånd, forskellige farver af balloner, en helium tank (som du kan leje), nogle illusion net eller farvet cellofan, og nogle små slik.

  Hvordan opretter brudesuiter bruser centerpieces: ideer og forsyninger. Hvis du laver en brude brusebad centerpiece sammensat af separate stykker.
  Hvordan opretter brudesuiter bruser centerpieces: ideer og forsyninger. Hvis du laver en brude brusebad centerpiece sammensat af separate stykker.

  Fyld en ballon med helium og bruge Gavebånd at fastgøre en ballon til håndtaget af hver krus. Båndet skal være omkring 12 inches lang fra bægeret til ballonen. Tag nogle ekstra gavebånd, krølle flere stykker, og derefter binde disse stykker til kernen af ​​ballonen. Brug din net eller cellofan at ombryde omkring nogle slik og læg den i krus. Når du er færdig med alle de krus, stable dem pyramide stil i midten af ​​bordet. Ta-da! Du har en smuk brude brusebad centerpiece.

 2. En anden centerpiece der kan deles op og taget hjem med gæster er en champagne kurv. Du skal bruge en hvid kurv eller lignende beholder. Gå til enhver vinhandel og købe små flasker vin eller champagne, én for hver gæst. Bind nogle hvide gavebånd omkring halsen på hver flaske og arrangere dem i beholderen til en nem at lave centerpiece.
 3. En hovedhjørnesten, der spiller med lys kunne være en nice touch til en Brude brusebad i aften eller sent på eftermiddagen. Du bliver nødt til at gå til et håndværk butik og få cirkulære spejle, omkring otte til ti inches tværs. Du skal bruge en stor hvid lys og flere små offerfund stearinlys. Anbring spejlet base i midten af ​​bordet, den store lys i midten af ​​spejlet med votives omkring den store lys. Lysene kan være tændt under middagen. Flammerne vil være endnu mere smuk reflekterende i spejlet!
 4. En miniature differentieret brude brusebad kage på hvert bord er en nice tie-in til differentieret bryllupskage, som alle forbinder med bryllupper. Pynt kagen med blomster og små brude og gomme. Denne centerpiece har den ekstra fordel af at være i stand til at blive skåret og spist af gæsterne til dessert!
 5. Endelig ikke rabat de traditionelle vaser med blomster eller andre blomsterdekorationer til brudesuiter bruser centerpieces, der er klassisk, levende og duftende. Tilbyd dem til bruden-til-være, og brusebad gæsterne til at tage hjem med dem - næsten alle elsker blomster!

Husk, hvis du leder efter hjælp sætte brudesuiter bruser centerpieces sammen, få brudesuiter part til at hjælpe dig. Shop rundt på håndværk butikker og brude butikker for ideer til andre sjove og smukke shower centerpieces, og lad din fantasi løbe vild!