E2y

Hvordan skal man behandle forteelser voksne børn

Forældre ønsker kun det bedste for deres børn

Forældre ønsker kun det bedste for deres børn. De opdrage deres børn til de bedste af deres evner. Mor og far ønsker, at deres børn til at være omsorgsfuld, venlig, ærlig, høflig, respektfuld og hensynsfuld. Det er uheldigt, at nogle gange, uanset hvor godt forældre opdrager deres børn, når de når voksenalderen selv den sødeste børn forandring. Nogle børn vokser op til at blive forteelser mennesker ikke kun til andre, men selv til deres forældre.
Spørgsmålet er: hvordan kan du behandle dine forteelser voksne børn?

  • Forbliv rolig. Fighting ild med ild er ikke en god strategi på dette punkt. Dine børn er nu voksne og kan som sådan ikke reagere godt til dig, hvis du blæse din top. I stedet holder din cool og vurdere situationen. Hvis du har en følelse af vrede boblende inde i dig, tage et øjeblik at falde til ro, før at tale med dem. Selv hvis dine voksne børn er allerede screaming øverst på deres stemme, ikke følger trop. I stedet siger, at du kun vil tale med dem, hvis de sænker deres stemmer og bevare roen.
  • Lad dine voksne børn ved, hvordan du føler. Tag en snak med dem. Lad dem vide, at du ikke sætter pris på deres forteelser handlinger. Beskriv hvordan disse handlinger påvirker dig og eventuelt andre mennesker omkring dig.
  • Spørg, hvis de har et problem. Sommetider voksne børn handle ud på grund af personlige problemer, at de går igennem. De kan være at have økonomiske problemer, sundhedsspørgsmål eller deres relationer kan være på den stenede side. Find ud af, om noget, der generer dem. Se, hvordan du kan udvide hjælp til dine voksne børn uden at gøre dem for afhængige af dig.
  • Giv ikke i. Lad aldrig dine voksne børn at tvinge dig til at gøre noget mod din vilje. Du behøver ikke at forklare, hvorfor du ikke ønsker at gøre noget. Men hvis du føler, du skal, forklare årsagerne på en rolig måde.
  • Sætte grænser. Lad dem vide, at de ikke altid kan køre til dig for hver lille ting. Fortæl dem, hvad slags støtte du kan tilbyde, og hvor langt du er villig til at gå.
  • Gør noget for dem, kun fordi du vil. Der er ting, du kan gøre eller give til dine voksne børn, som de vil helt sikkert sætte pris på. Gaver, monetære eller på anden måde, hjælpe dem opdrage deres børn, gør særlige pligter for dem og meget mere. Du bør dog kun gøre det, fordi du vil og ikke fordi de tvang dig også. Lad ikke skyld fortære dig. Ellers kan de holde på at bruge dette som et våben til at få, hvad de vil have ud af dig.
  • Hold kærlige bånd i live. Ude af syne, bør ikke være ude af sind. Selv hvis dine voksne børn er flyttet ud, så sørg for at kommunikere med dem regelmæssigt. Lad ikke den fysiske afstand holde dig følelsesmæssigt langt fra dem. Åben kommunikation hjælper afværge misforståelser.


En af de hårdeste

Hvordan skal man behandle forteelser voksne børn. Lad dine voksne børn ved, hvordan du føler.
Hvordan skal man behandle forteelser voksne børn. Lad dine voksne børn ved, hvordan du føler.

En af de hårdeste, hvis ikke det sværeste job i verden er forældrerollen. Som forælder, er du ansvarlig for dine børns fysisk og følelsesmæssig udvikling. Men der er andre faktorer, der kan påvirke dine børns personlighed. Deres miljø, især de relationer, de indgår med andre kan i høj grad påvirke hele deres væsen. Hvis du finder dig selv at skulle beskæftige sig med dine forteelser voksne børn, så husk, at du ikke er alene. Der er en måde at hjælpe dine voksne børn uden at blive en katalysator. Gør dem til at forstå, hvordan du føler, og samtidig forstå, hvor de kommer fra. Behandle dem med megen tålmodighed og kærlighed.