E2y

Hvordan skal man behandle konfrontation

Ingen ønsker at have til at stå over for en konfrontation, og som regel endda vanskeligste konflikter og uenigheder kan løses gennem diplomati. Dog kan der være tidspunkter, hvor en konflikt eskalerer til en rodet konfrontation. Lad os håber, at dette aldrig sker, men kun i tilfælde den gør, her er nogle hurtige tips til, hvordan man skal håndtere en konfrontation:

  1. Tag kontrol over dig selv. Okay, så den anden person skriger og ude af kontrol. Har den øverste hånd ved at opretholde din cool. Bide tilbage din tunge og ikke engang prøve at skrige tilbage. Husk, det værste scenarie i løbet af en konfrontation er, hvis du ender begge skrigende på hinanden, og hvis de verbale angreb føre til fysisk vold. Selvfølgelig holder din ro kan vise sig at være svært, i betragtning af at du er i et nedslående situation, men prøv at tage langsomme, dybe vejrtrækninger. Dette hjælper sinke din hjerterytme og sænke dit blodtryk. Når den anden person griber, at han ikke synes at komme til dig gennem hans følelsesudbrud, ville han begynde at føle fjollet og roligt ned.
  2. Må ikke bekymre sig om de andre mennesker tænker. Du kan være på et offentligt sted, med folk, der kender dig. Det er faktisk bedre på denne måde, fordi du ville have masser af vidner i sagen den anden person bliver fysisk misbrug. Alle vil være fokus på den anden person, og han vil helt sikkert være den, der ville se dumt, ikke dig.
  3. Må ikke give den anden person mere ammunition. Hvis du reagerer på noget, som de siger, så vil du bare effektivt kan udvide deres tirade. Sag i punkt: Hvis de ville begynde at skrige, "Du er en skiderik!" og du reagerer, "Hey, tag det roligt." Det vil blot lancere en hel runde af andre skældsord: "Du er en idiot Hvorfor vil jeg berolige!?" osv, osv. Det er derfor, det er virkelig bedre bare at lade den person blæse hans damp. Hvis den anden person synes at kræve en vis form for reaktion fra dig, men være omhyggelig med at holde dine svar neutral. Du kan bare nikke, og vise, at du lytter, så snart den anden person pauser for luft, kan man sige noget lignende, "Okay, jeg kan se, at du er virkelig vred over dette, hvorfor vi ikke oprette en udnævnelsen senere, så vi kan løse dette problem? "
  4. Virkelig forsøge at høre, at anden person. Prøv at gøre konfrontationen konstruktivt ved at lytte til, hvad den anden person synes at sige. Er han vred på grund af nogle beslutninger, du har foretaget på kontoret? Måske du ikke var klar over, at dine beslutninger har haft barske konsekvenser, og denne konfrontation kan være et wake-up call til dig. Bare husk, når den anden person er meget følelsesladet, er det ikke tid til at ræsonnere med ham. Alt hvad du behøver at gøre på dette punkt er at lytte og overveje, hvor alle denne følelse kommer fra.
  5. Hold dit ord. Når du med held formår at berolige den anden person ned, og du har lovet at se ham senere for en meget mere professionel diskussion, husk at holde denne udnævnelse. Ellers ville du hellere være forventer en meget højere konfrontation, og denne gang ville det være sværere at overbevise ham om at falde til ro.

Der har du det

Hvordan skal man behandle konfrontation. Tag kontrol over dig selv.
Hvordan skal man behandle konfrontation. Tag kontrol over dig selv.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at håndtere konfrontation. Husk, nøglen her er at holde dig kølig og ikke at blive smittet med den anden persons følelser. Held og lykke!