E2y

Hvordan skal man behandle med at placere kære på et plejehjem

Nogle gange er den bedste løsning for et ældre familiemedlem eller elskede er at placere ham på et plejehjem. Hvis du ikke har ressourcer eller tid til personligt ældreomsorg, hvilket placerer ham i et rart og sikkert plejehjem kan gavne din fred i sindet og samtidig sikre hans velbefindende.

  1. Bestem hvorfor du placerer din elskede på plejehjemmet og se om der er andre muligheder. Vurdere, hvorfor du ikke kan personligt passe på din slægtning. Sørg for at udtømme andre muligheder, før du placerer din slægtning på et plejehjem. Måske er der andre, der kan give den omsorg, din slægtning behov. Måske kan du samle ressourcer til at ansætte en fuldtids sygeplejerske.
  2. Slip skyld. Når du beslutter dig, at din slægtning vil være bedre stillet i en fuld tid sygepleje facilitet, ikke føler sig dårligt. Du er nødt til at tage sig af din egen familie og dine egne behov. Hvis du har meget små børn, eller begrænsede ressourcer, eller du ikke har mulighed for at give den pleje, fordi du arbejder, derefter placere din slægtning, vil sørge for, at han vil blive behandlet og plejes bedre, end du nogensinde kunne. Dette gælder især for slægtninge med ekstreme medicinske tilstande, såsom demens eller Alzheimers, hvilket gør det vanskeligere at passe den relative.
  3. Lav en liste over, hvilke ting du skal bruge på plejehjemmet. Basere dine krav på patientens behov. Afgør, om du ønsker, at hjem for at være inden for en bestemt radius af dit hjem. Find ud af forholdet mellem patienter til sundhedsvæsenet udbyder. Hvor mange patienter vil der være per værelse. Hvilke aktiviteter har de.
  4. Bestem, hvordan du kan betale for pleje facilitet. Hvis din elskede havde fremsyn til at købe en langvarig pleje forsikringspolice. Hvis han ikke har et eksisterende politik, vil du nødt til at betale for udgifterne til pleje ud af lommen. Endelig tjekke, om din ældre slægtning er berettiget til Medicaid. Han skal opfylde visse kriterier for at kunne kvalificere sig.
  5. Forskning en liste over plejehjem i det område, du ønsker. Forskning på internettet efter en liste over ældre plejehjem. Tal med din slægtnings læge for at få en henvisning. Tal med andre mennesker, du kender, der har slægtninge i et hjem. Få feedback om tilstanden af ​​anlægget, og hvordan plejepersonalet behandle patienterne. Ring og besøge webstedet, før du beslutter dig på et hjem. Diskuter eventuelle særlige medicinske problemer din elskede har.
  6. Plan for fremtiden. Afhængigt af din elskede, du aldrig vide, hvor meget tid du har tilbage med ham. Du er nødt til at begynde at lave arrangement, såsom at diskutere med en advokat at få en fuldmagt.
  7. Hjælp ham med at pakke sine ejendele og være der, når han flytter til sin nye plads. Hjælp ham arrangere sit nye værelse og lade familie billeder og andre sentimentale mementos at hjælpe med at personliggøre sin nye plads.

Har andre familiemedlemmer er involveret i beslutningsprocessen

Hvordan skal man behandle med at placere kære på et plejehjem. Bestem hvorfor du placerer din elskede på plejehjemmet og se om der er andre muligheder.
Hvordan skal man behandle med at placere kære på et plejehjem. Bestem hvorfor du placerer din elskede på plejehjemmet og se om der er andre muligheder.

Har andre familiemedlemmer er involveret i beslutningsprocessen. Forklar din slægtning, hvorfor du gør det, og berolige ham, at det er for det bedste. Hvis din beslutning er lavet af kærlighed, så du kan frigive enhver skyld og frustration. Besøg ham regelmæssigt og holde ham involveret i familien.