E2y

Hvordan skal man behandle med at være i fængsel

Har du set tv-shows som "Oz" og "Prison Break"

Har du set tv-shows som "Oz" og "Prison Break"? Blev du betaget af filmene "Shawshank Redemption", "europæisk History X" eller endda "The New Kid?" Nå, du er ikke den eneste, for med undtagelse af "The New Kid", vil disse shows og film snart være store stykker af kunst. Du skal dog ikke lade sig narre til at tro, at livet i fængslet på nogen måde er underholdende eller tilfredsstillende. Det er det ikke. Dine dage vil blive fyldt med ingenting, men ensomhed og kedsomhed. Selvfølgelig er de farer der samt.

Hvordan skal man behandle med at være i fængsel. Tænk over hvorfor du er der.
Hvordan skal man behandle med at være i fængsel. Tænk over hvorfor du er der.

Verden inde i væggene i et fængsel er en meget farlig verden. Det er også meget svært at håndtere kedsomhed og ensomhed. Med denne korte vejledning om hvordan man skal håndtere at være i fængsel, kan vi være i stand til at hjælpe dig med at håndtere det.

  1. Tænk over hvorfor du er der. Mens du er i fængsler, har du en masse tid til at tænke. Tænk over hvorfor du er der. Du er der for en grund - du kan blive uskyldig eller ej, men benytte lejligheden til at reflektere over, hvad du kunne have gjort bedre eller anderledes for at undgå at blive, hvor du er nu.
  2. Lær at spille spil. Spil kan hjælpe besætte dit sind. Kortspil er en god måde at tabe din tid i leddet. Lær at spille kabale. Hvis du har en ven indenfor, så kan du også spille spil som skak, spader, craps eller et spil basketball.
  3. Få et fængsel job. Fængslet jobbet vil hjælpe dig til at føle produktive. En del af hvad du mister i fængsel er følelsen af ​​formålet. Et job kan få dig den følelse.
  4. Læs. Alle fængsler har bibliotekerne - gøre fuld brug af det. Det er en god måde at berige sig selv. Med læsning, kan du føje til dine evner til at hjælpe dig med at blive en produktiv medlem af samfundet. Tag korrespondance kurser til at give jer en fremtid uden for fængslet. Læsning er også en god måde at slippe for rammerne af væggene. Brug din fantasi, selv transportere ud af fængslet, selv om det kun er for en kort stund.
  5. Øvelse. Arbejde ud og opbygge muskler er en god måde at fordrive tiden. Den bygger også et billede, som du ikke er svag. Dit billede er, hvad der holder dig fra at blive en andens kæreste. Hvis du er fysisk egnet, har du en større chance for at forsvare dig selv.
  6. Socialisere den rigtige måde. Du ønsker at bevare afstanden fra folk uden at se bange. Afstand betyder, at du bare ønsker at tjene din tid og blive ladt alene. Folk respektere det. Undgå fængsel faux pas ligesom snitching og blive en andens tæve. I den lejlighed, at nogen ikke angribe dig, beskytte dig selv. Hvis du har brug for at slå først, så gør det. Og ikke ned igen. Du kan blive voldsramte, men opholdet i fængslet, vil ikke være et levende helvede.

Disse er blot nogle af de måder, du kan beskæftige sig med livet i fængslet

Disse er blot nogle af de måder, du kan beskæftige sig med livet i fængslet. Hvis du ikke har en livslang straf, bruge det som motivation. Som tiden går, vil du være tættere og tættere på at bruge tid på ydersiden.