E2y

Hvordan skal man behandle med en bipolar teenager

Bipolar lidelse er en tilstand, som kan påvirke nogen

Bipolar lidelse er en tilstand, som kan påvirke nogen, inklusive teenagere. Når en person er ramt af bipolar lidelse, kan han opleve humørsvingninger lige fra ekstrem lykke og opstemthed, at maniodepressiv stemninger. På grund af dette, kan mennesker med bipolar lidelse finde det en smule sværere at integrere sig med andre mennesker. For at hjælpe din teenager, her er nogle trin, du kan tage i forbindelse med bipolar lidelse i teenageårene.

  • Symptomer. Først og fremmest bør du gøre din forskning på de forskellige symptomer, hvorigennem bipolar lidelse vil manifestere sig. Dette er meget vigtigt, da navigation og forsøge at forstå en teenager adfærd er allerede vanskeligt i sig selv. Den sidste ting du ønsker, er at forvirre typiske teenage humørsvingninger med bipolar lidelse. Der er masser af ressourcer, som du kan bruge til at bestemme de sædvanlige symptomer på bipolar lidelse. Læs op på medicinske og psykologiske artikler, der er fundet på internettet, og besøge den lokale sundhedsklinik i nærheden af ​​dig, hvor du kan få pjecer og andre læsestof om bipolar lidelse.
  • Observere. Når du kender symptomerne, så prøv at observere din teenager nøje, men uden at krænke din teenagers livsstil. Tænk på dig selv som en objektiv tredjepart til situationen, der blot forsøger at observere. Må ikke gøre dommene på dette punkt, da dette kun vil påvirke din observation. Hvis du tror, ​​at din teenager opfylder de kriterier og udstiller de symptomer på bipolar lidelse, er næste skridt er at få ham diagnosticeret.
  • Diagnose. Diagnosen stilles ved certificeret sundheds-og medicinske fagfolk er meget vigtigt, da behandlingen kan kun begynde, når lidelsen er blevet diagnosticeret. Mens du læser op på symptomerne og observere din teenager vil give dig nogle ideer om lidelsen, vil kun et godkendt medicinsk sundhedsperson være i stand til præcist at bestemme sværhedsgraden af ​​bipolar tilstand og afgøre, hvilken type behandling er nødvendig. Nogle af de fælles behandlingsmuligheder omfatter medicin og terapi.
  • Støttegrupper. Beskæftiger sig med en teenager, der har bipolar lidelse ikke kun involverer din teenager, men du og resten af ​​familien så godt. Dette skyldes, at teen regelmæssigt vil interagere med dig og resten af ​​familien. Eventuelle humørsvingninger, at teen kan have kan alvorligt påvirke den følelsesmæssige trivsel i familien så godt. For at hjælpe familien klare, bør du deltage støttegrupper for familier lever med folk, der har bipolar lidelse. Dette vil hjælpe dig med at forstå sygdommen videre og vil hjælpe familien bor gennem prøvelser.
  • Kærlighed. Endelig, sørg for at du hælder så meget kærlighed og forståelse som muligt for din teenager, der har bipolar lidelse. Mennesker med bipolar lidelse ofte komme ind i konflikter, og kan virke barsk og kolde gange. Det betyder ikke, dog, at de ikke elsker dig, eller som du ikke skal elske dem tilbage. I virkeligheden er det på dette forsøger punkt, når du skal vise din teenager, hvor meget du pleje og hvor parat du er til at yde støtte til ham.


Hvordan skal man behandle med en bipolar teenager. Bipolar lidelse er en tilstand, som kan påvirke nogen.
Hvordan skal man behandle med en bipolar teenager. Bipolar lidelse er en tilstand, som kan påvirke nogen.

Så svært som bipolar lidelse kan være, det er noget, der kan overvindes, og er noget, du kan håndtere. Disse skridt bør hjælpe dig med at gøre netop det.