E2y

Hvordan skal man behandle med en vanskelig brud (for brudepiger)

Som en brudepige, afhænger af, hvordan man håndtere en vanskelig brud på dit forhold med hende. Men enten du er en ven, en søster, en niece eller en kollega, og der er én ting, du bare nødt til at give bruden: FORSTÅELSE.

At være en brud er den mest ivrigt ventede øjeblik i enhver kvindes liv

At være en brud er den mest ivrigt ventede øjeblik i enhver kvindes liv. Siden barndommen har dagen for hendes bryllup været genstand for nogen pigens drømme. Men alle disse drømme om et eventyr bryllup pludselig bliver en uhyrlig affære at håndtere, når det endelig bliver en realitet. Derfor brude normalt ender med at blive anspændt, bekymret, forvirret, følelsesmæssige, irriteret og bange. Den endeløse planlægning, der går med bryllup bidrager til opbygning af blandede følelser i bruden, så det vigtigste, du kan gøre, som en brudepige er at give hende oprigtige forståelse og støtte.

Hvordan skal man behandle med en vanskelig brud (for brudepiger). At være en brud er den mest ivrigt ventede øjeblik i enhver kvindes liv.
Hvordan skal man behandle med en vanskelig brud (for brudepiger). At være en brud er den mest ivrigt ventede øjeblik i enhver kvindes liv.

Men på trods af dine bestræbelser på at forstå og støtte bruden kommer der et øjeblik, når du tager en pause og sige, "Hey, vent et øjeblik ... det er dit bryllup, ikke mine." Eller "Jeg er også et menneske, er jeg ikke?"

Dog vil argumentere eller plukke en kamp med bruden (hvilket normalt sker, når hun er meget tæt på dig) ikke være til nogen hjælp. Husk, du enige om at være hendes brudepige. Hvad værre er, kan du have tilbudt dig at være hendes brudepige (hvad er venner eller familie for, anyway?). Derfor har du intet andet valg end at udholde hele processen, indtil brylluppet er overstået, og indtil bruden er tilbage fra bryllupsrejse.

Vær skulderen, hun græder, når hun bliver irriteret over forsinkelsen af ​​vielsesringe. Vær øret, der lytter, når hun taler og yakokser over telefonen om, hvor dyrt hendes brudekjole er, hvor smuk hendes brudgom vil se ud i sin smoking, hvordan vejret skal være perfekt på bryllupsdagen, eller endda hvor meget vægt hun har mistet på grund af de hektiske forberedelser til brylluppet.

Selv hvis det kommer til det punkt, hvor bruden bliver håbløst krævende, holde din tålmodighed. Bid din læbe, da hun uventet kaster raserianfald, fordi blomster og duge ikke passer i farven. Sigh med fratræden, når hun insisterer du bære en farve, som du hader, eller som ikke passer til din tan hud. Det er et offer virkelig, og du bør have forstået din rolle som brudepige, før du enige om at være én.

Hvordan skal man behandle med en vanskelig brud (for brudepiger).
Hvordan skal man behandle med en vanskelig brud (for brudepiger).

Brudepiger er meningen at hjælpe bruden i løbet af bryllup præparater og brylluppet selv. Derfor bør du holde det ud med bruden, indtil den sidste gæst har sagt farvel under receptionen. Hvor meget hjælper du er i stand til at give kan betyde en masse for hende, overvejer gigantiske ansvar at organisere denne real-life produktion. Derfor bare være der ved siden af ​​hende og bære ud af hendes temperament. Efter alt, vil den holdning være gået hurtigt efter brylluppet, og hun vil være tilbage til sit gamle selv igen, når hun kommer tilbage efter honeymooning.

Brudepiger bør ikke tage nogen forbrydelse mod bruden, hvis denne bliver umuligt at håndtere. Bruden er centrum for et bryllup fest, og hun har ret til at være en diva, bare for en dag i hendes liv.