E2y

Hvordan skal man behandle med en vens abort

Have en abort, er en af ​​de mest forfærdelige ting, der kan ske for en kvinde-og det kan være lige så forfærdeligt at hendes mand. Hvis du har en ven, der lige aborteret, er den bedste måde at håndtere det er at håndtere det på meget den samme måde, som du ville behandle en ven, der lige har mistet nogen, meget tæt på hende. Abort er døden. Det er tab. For din ven, som aborterede, det er et øjeblik ikke blot uforlignelige sorg, men også smertefulde forvirring. Hvad kan du gøre for at hjælpe din ven gennem hendes sorg? Hvad kan man sige? I denne artikel vil du lære nogle tips om hvordan man kan håndtere din vens abort.

  1. Udtryk din sympati. Ring til din ven. Bedre endnu, betale hende et personligt besøg. Bring hende blomster. Fortæl hende, at du er ked af hendes tab.
  2. Lend din lyttende øre. Nogle mennesker vil gerne beholde deres smertefulde følelser i. De fleste andre vil gerne have nogen at snakke med. Være, at nogen. Lad hende tale. Lad hende udtrykke sin sorg i ord, selv om de til tider kan være absurd, vred og usammenhængende. Aldrig tilbyde rådgivning eller prøv at hverken fortolker eller analysere, og heller ikke gøre dommene. Du kan stille klargørende spørgsmål, men gem dybdeborende spørgsmål til en anden gang-og undgå alt for mange spørgsmål. Trykket din ven går igennem er mere end nok, du behøver ikke at tilføje flere spørgsmål med din sondering.
  3. Lad hende vide og føle, at du er til stede. Deres tilstedeværelse kan ikke være trøst nok, men det kan være en trøst, uanset hvor lidt. Lad hende vide, at du er til rådighed, at du altid vil være klar til at køre til hendes side, når hun har brug for dig.
  4. Vær tålmodig. Din ven er at gå gennem en række blandede følelser, på forkant af dem er vrede og forvirring. Da hun klikker på dig, uanset hvor latterligt det end kan lyde til dig, bare lad hende. Må ikke snap tilbage, selvfølgelig.
  5. Undgå at fortælle hende "sandheder". Sandheden er, at man aldrig kan føle, hvad hun føler lige nu, så ikke fortælle hende, "Jeg ved, hvad det er." Sandheden er, at du ikke kender en tøddel af den sorg, at hun føler lige nu, så ikke sige, "Jeg forstår, hvad du går igennem." Sandheden er, at ikke alt er fint med hende lige nu, så ikke fortælle hende, "Du skal ikke bekymre dig, alt vil vise sig fint." Den eneste sandhed, at du hele tiden skal fortælle hende, er sandheden om din tilstedeværelse og din iver for at hjælpe hende at samle stumperne op, når hun er klar til.
  6. Inviter hende til at gøre en aktivitet, der kan distrahere hende midlertidigt. Inviter-ikke tvinge. Hvis hun nægter, så lad hende. Du kan gå i parken sammen, eller måske have noget kaffe, eller måske gå på indkøb. Distraktion er ikke beregnet til at styrke hendes følelse af, at abort aldrig sket, ej heller er det betød at få hende til at glemme alt om det fuldstændigt. Det eneste formål med distraktion er midlertidigt at få hende til at glemme alt om hendes sorg et midlertidigt pusterum eller lindring-så hun vil ikke bryde helt ned, og så hun kan genopbygge sin energi til at beskæftige sig med hende sorg.

Hvordan skal man behandle med en vens abort. Lend din lyttende øre.
Hvordan skal man behandle med en vens abort. Lend din lyttende øre.

Beskæftiger sig med en ven, der sørgende fra en nylig abort er ikke en nem ting at gøre. Det kræver tålmodighed og ægte bekymring for velfærden for din ven. Det er også en test af sand venskab.