E2y

Hvordan skal man behandle med fornærmelser

Fornærmelser er aldrig let at tage

Fornærmelser er aldrig let at tage. Hvorvidt repræsentere sandheden eller ej, er fornærmelser vilje siges at nedgøre et tegn, og sætte en person ned. Alt for ofte, folk forsøger at være rart og vedligeholde gode relationer med mennesker i et forsøg på at undgå fornærmelser. Men at der faktisk er et forgæves forsøg. Sandheden er, kan du ikke passere dette liv uden at høre et eneste ord af fornærmelse. Altid, vil folk finde noget dårligt om dig og smide en fornærmelse på dig. Men mens du ikke kan forhindre folk i at gøre fornærmende bemærkninger om dig, kan du gøre noget for at mindske virkningerne af den strafbare handling. Her er nogle tips.

Hvordan skal man behandle med fornærmelser. Erkend, at du er såret.
Hvordan skal man behandle med fornærmelser. Erkend, at du er såret.

  1. Erkend, at du er såret. Må ikke være i fornægtelse. Hvis du er såret, så sige. Børstning det off siger ikke noget om din følelsesmæssige styrke, faktisk siger, du er okay, selvom du ikke er, er fejhed. Husk, at hårde folk anerkender smerter, og de går så langt som at føle det. Det er okay at sige, at du er såret, det er et rent menneskelig følelse. Hvis du indrømmer at du er fornærmet, har du en god chance for at komme sig over fornærmelse
  2. Vide, hvad der udløste den fornærmelse. Hvem sagde fornærmelse, så prøv at finde ud af, hvad fik personen til at sige det. Det kunne være, at du har fornærmet ham først. Eller det kunne være, at han har problemer tæmme hans mund. Uanset hvad årsagen er, så prøv at forstå den person. Må ikke dømme og ikke angribe.
  3. Husk på, at fornærmelser er sagt normalt ud af en følelsesmæssig udbrud. Det meste af tiden, er fornærmelser siges ud af ekstrem vrede eller andre intense følelser. Det er sikkert at sige derfor, at nogle fornærmelser er rent fortalelse. Hvis du tilfældigvis til at modtage denne type fornærmelse, er det bedst at betale nogen opmærksomhed. Men hvis de fornærmelser har nogle hentydning til sandheden, tage dem konstruktivt. Det kan være temmelig svært, fordi den måde fornærmelser bliver sagt og formuleret er ikke ment til at bygge en person, men der er ingen skade i at tage noget godt fra noget så slemt som en fornærmelse.
  4. Må ikke indtages af fornærmelse. Efter fornærmelse er sagt og du allerede har erkendt dit ondt, komme videre. Må ikke falde for fristelsen til at analysere og over-tænker det, fordi det blot vil uddybe din såret og eventuelt gøre dig væmmes de ulovlige person.
  5. Prøv at tilgive og glemme. At tilgive den person, der ringeagtet din karakter og at glemme den lovovertrædelse er begge hårdt. Men de er nødvendige. For det første, er du bor i en lille verden, og du vil sandsynligvis støde ind den fejlende person, enhver tid. Indse dog, at det vil tage noget tid for dig helt at tilgive den person, og glemme fornærmelse, faktisk til tider vil du stadig føle smerten. Det er normalt, bare fortsætte med at være tilgivende og gøre en indsats for at glemme.

Ægte forsoning vil ske, når den fejlende personen undskylder og når du tilgive og glemme. Men hvis han undlader at bede om en undskyldning, tilgive og glemme alle de samme. Tag dette som en mulighed for at udøve dine tilgive og glem evner, som vil forberede dig til de fremtidige lovovertrædelser, du vil modtage.