E2y

Hvordan skal man behandle med sladder

Sladder er en national tidsfordriv, om folk vil indrømme det eller ej,

Sladder er en national tidsfordriv, om folk vil indrømme det eller ej. De fleste mennesker har været emnet for sladder mindst én gang i deres liv. Nogle gange, folk sladder om en anden person uden ondsindede hensigter. Men der er dem, der tager glæde i rygte mongering.
Et online ordbog definerer sladder som "rygter eller snak om en personlig, sensationelle eller intim karakter." Sladder kan være inaktiv chatter eller en, der involverer ondsindet snak. Gossip mongers er de mennesker, der deltager i denne type samtale.
Hvordan håndterer du sladder?

Hvordan skal man behandle med sladder. Find kilden til sladder.
Hvordan skal man behandle med sladder. Find kilden til sladder.

  • Find kilden til sladder. Hvis folk har været sladre om dig eller nogen tæt på dig, finde kilden. Den person, der startede rygtet skal vide, at hvad han gjorde var forkert og uacceptabelt. Fortæl den person, hvad han siger, er sårende og hvis usande, så sige. Når engagerende sladder spekulanter, altid forblive rolig, kølig og indsamlet. Den måde du reagerer på sladder, kan anvendes som den næste vandkøleren emne.
  • Må ikke sladder. Når nogen forsøger at engagere dig i sladre om en anden person, skifte emne. Hvis han går tilbage til sladre, så lad ham vide, at du er utryg ved at tale om andre mennesker bag deres ryg. Ellers kan du fortælle sladder monger at tale med den person, han sladre om at afklare hans oplysninger.
  • Holdes væk fra kendte sladder mongers. Hvis du kender til folk omkring dig, der bor for sladder, undgå dem så meget som du kan. På kontoret, ikke bruger tid omkring vandkøler eller bryde rum, hvor sladrer undertiden forekomme. Find en frokost partner, der ikke udøver sladder. Ellers har frokost alene og bruge tiden til at fange op på en god bog eller gøre ærinder.
  • Slet sladder redet e-mails. Nogle mennesker elsker at videregive rygter via e-mail. Når du modtager en e-mail med rygter om en anden, så slet den. Aldrig give det videre.
  • Vogt de oplysninger, du er indviet i. Når du er omkring andre mennesker, være forsigtige med, hvad du siger. Aldrig give folk, der elsker at sladder med oplysninger, de kan bruge i deres sladder mongering aktiviteter. Hvis nogen deler vigtige oplysninger med dig, behandle det som en hemmelighed. Må ikke tale med andre din samtale overhovedet.
  • Må ikke give sladder spekulanter brændstof til deres brand. Hvis du er genstand for sladder, være opmærksom på din adfærd. Hold en positiv holdning på alle tidspunkter. Deal med andre mennesker roligt og respektfuldt og være et eksempel for andre.
  • Vær forsigtig med dine egne hemmeligheder. Kun deler dine personlige oplysninger, synspunkter eller følelser med folk du virkelig kan stole på. Har en fortrolig, der ikke vil sladre om dig og din virksomhed til andre.
  • Lær at give slip. Gossip mongers er ubarmhjertig. De efterlader og indånder sladder. Hvis de ikke vil stoppe med at tale om dig selv efter beder dem om at, så prøv at glemme alt om dem. Du kan ikke styre andre mennesker. Men du kan styre selv. Til sidst, hvis de ikke har mere interessante småtterier at sladre om dig, vil de få keder sig og gå videre til en anden person.


Du kan finde engagere sig i lejlighedsvis sladder mongering sjovt undtagen når du eller en elsket man bliver målet for sladder. Hvis folk spreder løgne om dig, kan du og de mennesker, der bekymrer sig for dig komme til skade. Undgå sladder mongers og ikke give dem en grund til at tale om dig. Og sværger aldrig at blive som en af ​​dem.