E2y

Hvordan skal man behandle voksne børn vender hjem

Boomerang Kids er betegnelsen for voksne børn

Boomerang Kids er betegnelsen for voksne børn, som vender tilbage til reden. Afhængigt af situationen i hjemmet, kan forældrene se boomerang børn som enten en velsignelse eller en smerte i siden. Hvis den ene eller begge forældre har helbredsproblemer, kan de byde deres børn med åbne arme. Mindst nogen vil være der til at hjælpe. Men for forældre, der ledte frem til at tilbringe tid alene efter mange års børneopdragelse, kan boomerang børn være flere problemer end noget andet.
Voksne børn vender hjem for en række årsager. Finansiel ustabilitet er nok den mest almindelige. Hvis du har en voksen barn vender hjem, her er nogle råd til dig.

 • Etablere grænser. Fastsættelse af grænseværdier er nødvendig for at opretholde ro og orden i husholdningen. Forældre bør understøtte deres tilbagevendte børn, men samtidig arbejde hen imod at tilskynde dem til at blive selvstændig igen så hurtigt som muligt.
 • Indstil en tidsramme og hjælpe ham at skabe en handlingsplan. Medmindre du virkelig har brug for tilstedeværelsen af dit voksne barn i dit hjem, ville det være bedst for ham at forlade, så snart han er i stand til. Enig, hvor længe han kan blive. Hjælpe ham med at skabe en handlingsplan, der vil hjælpe ham med at komme tilbage på hans fødder. Planen bør have realistiske mål og specifikke tidsfrister.
 • Tal om det finansielle område. Opladning dit barn husleje er ikke en egoistisk handling. I virkeligheden er det en måde at etablere dit barns selvstændighed mens de opholder sig med dig. Du bør også diskutere, hvor meget han skal bidrage til fødevarer, vaskeri udgifter og forsyningsselskaber. Hvis han vil bruge dit køretøj, skal han del i brændstof, vedligeholdelse og forsikring.
 • Diskuter hvad adfærd er acceptable i dit hjem. Dit barn bevæger sig tilbage ind i dit hjem derfor skal han følge dine regler. Drøfte spørgsmål vedrørende følgende:
  • Gæster - der får lov til at besøge, og hvor længe de kan
  • Parterne - er han lov til at være vært for arrangementer i dit hjem
  • Alkohol og cigaretter - kan han drikke alkohol eller ryge inde i huset
  • Kæledyr - Kæledyr er tilladt
  • Lyd og video - hvilken slags musik eller shows er acceptabelt for dig, og hvad lydniveau er acceptabelt
  • Opførsel - definere, hvad adfærd, som du ikke vil tolerere, herunder sprog, som er uacceptabel
  • Børnebørn - hvis dit barn er at bringe sine børn med ham, taler om hvem der skal være i charge af børnepasning
 • Tildel gøremål. Kommer tilbage hjem er ikke en gratis tur. Sørg for at det er klart for din returnering barn, at han er nødt til at trække sin vægt omkring huset. Tildel specifikke pligter for ham at gøre. Det ville være bedst at lave en liste over disse pligter, og hvornår de skal gøres. Placer denne liste på køleskabet eller opslagstavle, så han kan blive mindet om det.


  Forældre føler sig ofte i konflikt

  Hvordan skal man behandle voksne børn vender hjem. Indstil en tidsramme og hjælpe ham at skabe en handlingsplan.
  Hvordan skal man behandle voksne børn vender hjem. Indstil en tidsramme og hjælpe ham at skabe en handlingsplan.

  Forældre føler sig ofte i konflikt, når deres børn flytter hjemmefra første gang. De ønsker ikke at give slip, men på samme tid, de ønsker, at deres børn til at blive selvstændige voksne. Når en voksen barn ønsker at vende hjem, føler forældrene konflikt en gang mere. Hvis du ikke har andet valg end at tage i dit voksne barn, skal du sørge for at etablere grænser, oprette regler, tildele gøremål, diskutere finansielle forpligtelser og komme op med en tidsramme, hvor han skal være i stand til at forlade reden igen. Forventninger skal være klar, så du kan have en positiv, kærligt forhold til din boomerang kid.