E2y

Hvordan til at acceptere en teenagers tatoveringer

Tatoveringer er ikke så ualmindeligt nu i forhold til før

Tatoveringer er ikke så ualmindeligt nu i forhold til før. Det plejede at være, at kun sejlere, andre militære mænd og barske fyre ville få tatoveringer på deres krop. Men nu, at få sværtet er på mode, og mange tatovør betragtes er kunstnere.

Hvordan til at acceptere en teenagers tatoveringer. Lad dig teenager kender risikoen involveret i at få en.
Hvordan til at acceptere en teenagers tatoveringer. Lad dig teenager kender risikoen involveret i at få en.

Men når en teenager er en ønsker en tatovering, pludselig, at tatoveringen bliver en kilde til argumenter og utilfredshed. Forældre føler, at teenagere er for ung til at få sværtet, især fordi det er permanent og som regel forbundet med personer på den vilde side.

Pre-tattoo

Forhåbentlig har din teenager ikke fået en tatovering endnu, men kun har udtrykt ønske om at få en. Hvad du kan gøre på dette tidspunkt er følgende:

Tatoveringer er ikke så ualmindeligt nu i forhold til før. Fortæl ham om loven, hvis relevant.
Tatoveringer er ikke så ualmindeligt nu i forhold til før. Fortæl ham om loven, hvis relevant.

  • Lad dig teenager kender risikoen involveret i at få en. Nogle risici kan være permanent. Hvis han pludselig beslutter sig for at få det taget ud, ville det betyde en kostbar laser procedure. Også fortælle ham, at tatoveringer, der ikke har gjort ordentligt kan forårsage infektioner.
  • Fortæl ham om loven, hvis relevant. Din teenager skal vide, om det er lovligt for ham at få en tatovering eller ikke i dit bopælsland. Hvis det er ulovligt at få en tatovering på hans alder, forklarer konsekvenserne for tatovør burde han få en.

Post-tattoo

Men hvad nu hvis han kommer hjem sværtet og alle?

  • Undgå blusser op. Skrigende, råben og blive vred får du ingen steder. Du er nødt til at indse, at tatoveringen er der for livet, medmindre naturligvis du betaler for den dyre laser procedure for at fjerne det. Kom vred vil kun adskille dig længere væk fra hinanden.
  • Lad ham vide, at du er skuffet. Du behøver ikke at skrige til høje himle og bruge sårende ord bare for at gøre ham til at forstå din side. Ved roligt og respektfuldt at tale med din teenager, kan du forhåbentlig gøre ham til at indse, hvorfor du føler som du gør om hans tatovering.
  • Prøv at forstå, hvor din teenager kommer fra. Da du var ung, mange teenagere gav udtryk for deres individualitet og oprør på andre måder. Det kunne være gennem lange hår eller overgreb punk-rock makeup og tøj. Hans tatovering kan for ham, hans fashion statement og en måde at høre til. Spørg dig selv, hvordan du udtrykte din stil og identitet dengang.
  • Spørg din teenager hvorfor han valgte design og placering på hans krop. Du kan få at vide, din teenager mere ved at finde ud af, hvad tatoveringen betyder for ham, og hvad han forsøger at udtrykke. Dette kan give dig et bedre perspektiv på din teenager og trække dig tættere sammen.
  • Accepter tatovering og tilgive din teenager. Det er der. Lad din teenager vide, at du ikke godkender det, men fordi du elsker ham, du er villig til at acceptere det og tilgive ham. Ikke acceptere tatovering kan yderligere skade dit forhold til din teenager. En tatovering er ikke værd at ødelægge din obligation med din teenager.

Tatoveringer synes at være et symbol på kommer af alder for nogle teenagere

Tatoveringer synes at være et symbol på kommer af alder for nogle teenagere. Ikke alle forældre vil være glade for at vide, at deres teenager er endnu fjernt interesseret i at få en. Før din teenager forsøg på at få en tatovering, så sørg for at du har forklaret din side klart og rationelt. Men hvis han kommer hjem med en, bliver du nødt til at mønstre al den tålmodighed, venlighed, kærlighed og respekt, som du kan, når løse problemet.