E2y

Hvordan til at afblæse en forlovelse med klasse

Nogle gange har de bedste lagt planer ikke altid komme i livet

Nogle gange har de bedste lagt planer ikke altid komme i livet. Der er tidspunkter, at selv bryllup planer eller en engagement skal aflyses på grund af en række forskellige årsager. Hvis du opdager, at du ikke kan gå videre med bryllup på grund af tvivl eller vigtige emner, der er steget, kan du stadig håndtere tingene med klasse. Her er hvordan.

  • Omhyggeligt evaluere dine følelser. Lyt til din tarm instinkt. Hvis du ved, at du kun skal giftes for alle de forkerte grunde, ikke skubbe igennem med det. Nogle gange kan du faktisk være virkelig forelsket i din forlovede, men indse, at det ikke kan være det rigtige tidspunkt at blive gift, fordi den ene af jer er klar. Vær ikke som prinsesse Diana, der råbte aftenen før hendes bryllup og ønskede at aflyse det, men gjorde ikke fordi håndklæder allerede havde deres initialer monogram på den. Hvis du har nogen tvivl, skal du ikke gøre det.
  • Fortæl din forlovede først. Lad ham ikke være den sidste til at vide. Har et hjerte til hjerte snakke med ham og være ærlig omkring dine følelser. Må ikke skrive en blog om det og lad din forlovede finde ud af om hans knuste engagement fra en anden person. Det er ikke respektfuldt og det er ikke rigtigt.
  • Må ikke forsinke det uundgåelige. Så snart du beslutter, at det ikke er det rigtige tidspunkt, eller at han ikke er den rigtige person, bryde forlovelsen med det samme. Der er ingen brug trække dine fødder og har engagement truende foran dig. Du vil kun gøre dig syg med stress, og det er ikke fair at din forlovede. Må ikke forsinke din tale, fordi det er hans fødselsdag eller det er jul. Som sangen går, er der ingen nem måde at bryde nogens hjerte, og der er ingen perfekte tidspunkt at gøre det.
  • Returnér ringen. Hvis du er kvinde, og din mand er den ene kalder den fra, får du at beholde ringen. Men virkelig, der ønsker at holde en ring, som kun vil minde dig om en mislykket forhold? Hvis du er den ene kald det afsluttes, så skal du returnere ringen.
  • Fortæl nærmeste familie og dine nærmeste venner. De vil være dem til at sprede budskabet, især hvis du også hærget af nyheden. Hvis du har et bryllup hjemmeside eller bruger en koordinator, underrette denne person med det samme, så hun kan lave aftaler med dit bryllup leverandører at få en restitution.
  • Returnere eventuelle modtagne gaver. Hvis du allerede er begyndt at få gaver, skal du returnere disse elementer, herunder eventuelle monetære gaver. Det er højden af ​​dårlig smag at hænge på gaver til et bryllup du aldrig vil have. Må ikke bekymre dig, blot tilmelde dig de samme emner igen, næste gang rundt.
  • Hold det private. Når du lader andre mennesker vide om ændringen i bryllup planer, er der ingen grund til at gå i detaljer. Selvfølgelig vil folk være glubende nysgerrig på, hvorfor, men du er ikke forpligtet til at foretage forklaringer. Må ikke dårlig mund din ex forlovede og holde forholdet detaljer til dig selv.

Hvordan til at afblæse en forlovelse med klasse. Omhyggeligt evaluere dine følelser.
Hvordan til at afblæse en forlovelse med klasse. Omhyggeligt evaluere dine følelser.

Det er bedre at beskæftige sig med den forlegenhed af en brudt engagement i stedet for at beskæftige sig med de rodede komplikationer af en bitter skilsmisse. Tage de nødvendige skridt til at korrigere en situation nu, snarere end at gå igennem med noget, du kender, er en fejltagelse.