E2y

Hvordan til at afslutte et forhold med en Fiskene

Dyrekredsen personlighed, der er mest i kontakt med sine egne følelser er Fiskene. Fordi følelserne regere Fiskene personlighed kan gøre med en Fiskene elsker være temmelig udfordrende, fordi Fiskene tendens til at være alt for følsom. Det er bare karakteren af ​​en Fisk, og der er ingen mening at diskutere det med ham. Træde varsomt, selv om, når bryde op med din Fiskene elsker. Den intense følelser og smerte at bryde op årsager i de Fiskene kan give bagslag på dig gennem personlig skyld. For at gøre det lettere for dig at ende dit forhold til din Fiskene elsker, overveje tips og råd, der følger.

Hvordan til at afslutte et forhold med en Fiskene. Bryde op på en sådan måde, at Fiskene ikke vil føle unlovable.
Hvordan til at afslutte et forhold med en Fiskene. Bryde op på en sådan måde, at Fiskene ikke vil føle unlovable.

  1. Bryde op på en sådan måde, at Fiskene ikke vil føle unlovable. Fiskene mennesker, at være alt for følelsesladet, tendens til over overdrive deres følelser til tider. Af denne grund, ofte Fiskene personligheder længes efter konstant bekræftelse og sikkerhed for, at de er elskelige. Breaking op med et Fiskene er allerede følelsesmæssigt turbulent nok. Prøv at gøre det uden at sætte ned din Fiskene partner yderligere.
  2. Være gennemsigtig og ærlig. Forvent tårer-spande dem-fra din Fiskene partner. Fiskene folk bare ikke kan hjælpe at give efter for deres følelser, især intense dem. Men Fiskene mennesker er i stand til at tilgive, også. De kan forbande dig til rige komme lige efter pausen op, men i sidste ende vil lære at acceptere det i det lange løb og kan endda beundrer dig for din ærlighed. Lad ikke en Fisk gætte om den virkelige score.
  3. Vær hensynsfuld til Fiskene 'skrøbelig ego når bryde op. At være en alvorligt følelsesmæssig personlighed, den mindste pensel mod en Fiskene 'ego kan forårsage hele glasset til at splintre. Så har du måske lyst til at ty til nogle smiger og en overdosis af mildhed og venlighed. Bare ikke fladere din Fiskene elsker-eller nogen anden for den sags skyld-med løgne.
  4. Skubbe væk din Fiskene partner med ufølsomhed. Være følelsesløs og begynder at være fjernt. Fra synspunkt en Fisk, er dette den mest sårende ting du kan gøre, og vil reagere eller reagere i overensstemmelse hermed ved at pakke op og gå-med tårer, for sikker.
  5. Slå ham med din vrede. Fiskene er mennesker, der elsker glatte og glade relationer og forsøge at holde sig væk fra forstyrrende følelser (fx vrede) så meget som muligt. Din vrede vil nemt irritere din Fiskene elsker, især hvis din vrede er fremprovokeret af noget meget smålige. Udtryk din vrede med dramatisk flair-your Fiskene partner vil helt sikkert lide det, og vil blive slukket.
  6. Gå ikke på kompromis. Fiskene elskere har tendens til at klamre sig hårdt til deres partnere. De værner relationer, så dybt, at de ofte vil gå ekstra miles bare for at holde forholdet. Hvis du vakle efter din Fiskene elsker lover at ændre, kan du ende med at komme sammen igen, og du begge vil gå gennem hele rutinen igen-undtagen når Fiskene partner gør forandring til det bedre.

Relationer med Fiskene personligheder er så skrøbelig og intenst emotionelle som Fiskene personlighed selv. Hvis du virkelig har brug for at afskære de bånd, kan du med held gøre det, men med megen omhu og forsigtighed.