E2y

Hvordan til at bekende din kærlighed

Kærlighed er en af ​​de mest delikate følelser, der kan ramme en person

Kærlighed er en af ​​de mest delikate følelser, der kan ramme en person. Nogle gange, hvis du elsker nogen, kan tilstå hende, hvad du virkelig føler være meget vanskeligt. En masse gange, er du overvældet af dine nerver, nogle gange, du løber tør for ting at sige. Hvad du behøver, er håb, mod og lidt held at kunne levere dine nyheder til hende, fejlfrit og på den mest naturlige måde muligt.

Hvordan til at bekende din kærlighed. Kærlighed er en af ​​de mest delikate følelser, der kan ramme en person.
Hvordan til at bekende din kærlighed. Kærlighed er en af ​​de mest delikate følelser, der kan ramme en person.

Når du har besluttet, at hun er virkelig en, så find et godt sted at bekende i, et eller andet sted, at både du ville være meget komfortabel-et roligt sted eller en mindeværdig sted for dig ville være stor.

Den næste ting du skal gøre er simpelthen at bede hende om at gå ud med dig

Den næste ting du skal gøre er simpelthen at bede hende om at gå ud med dig. Det kunne være bedre, hvis hun ikke forventer det. Bare handle naturligt. Du ønsker ikke noget du har planer om hele tiden at blive forkælet. Du er nødt til at være meget opmærksomme og minde dig selv, at der ikke er nogen vej tilbage. Gøre tingene sidste og gøre alting bemærkelsesværdig.

Sommetider

Nogle gange er det også godt at tænke over dagen for at fortælle hende, hvad du virkelig føler. En romantisk dag ville være Valentinsdag, og nogle lejligheder som jul, hendes fødselsdag eller hvis det regner eller sner, er noget, der kunne være rart. Det ville være en stor chance for dig at få fat.

Nu er der en masse måder, du kan fortælle hende

Den næste ting du skal gøre er simpelthen at bede hende om at gå ud med dig. Nu er der en masse måder, du kan fortælle hende.
Den næste ting du skal gøre er simpelthen at bede hende om at gå ud med dig. Nu er der en masse måder, du kan fortælle hende.

Nu er der en masse måder, du kan fortælle hende. Den gammeldags måde ville være at kalde hende, fortæller hende, at du elsker hende og derefter hænge op. Du kan ændre det en smule og afspille hendes yndlingssang, når du taler med hende på telefonen. Dette er en meget romantisk måde at fortælle hende, hvad du føler, især hvis du er virkelig nervøs, og du løber tør for ting at sige.

Du kan prøve den traditionelle måde at sende en kærlighedserklæring, eller købe hende en rose eller endda en buket af hendes foretrukne blomster. Du kan derefter skrive alt, hvad du mener om hende, og hvor sikker du er, at disse følelser er sande.

Hvis du ikke ønsker at din bekendelse at være, at klicheagtige

Hvis du ikke ønsker at din bekendelse at være, at fjollet, kan du enten sende en hemmelig gave eller et anonymt brev. Måske det kunne være i en trafikprop eller mens du er ude jogging sammen. Hvis du gør dette, vil du vide hendes reaktion i et blink med øjet - hvad du vil se er hendes autentiske svar i retning af din bekendelse.

En ting, du virkelig nødt til at være klar til er, hvordan du vil reagere, hvis hun siger ja eller hvis hun siger nej. Du er nødt til at behandle hende som en voksen, også. Giv hende lidt tid til at tænke, hvis hun har brug for.

Det er altid bedst at fortælle hende personligt

Det er altid bedst at fortælle hende personligt. At bekende online eller via sms er stærkt frarådes. Også, ikke forvente noget erotisk eller seksuel at ske. Bare vær dig selv og være den mand, hun vil føle sig sikker med og kommer til at afhænge af. Men hvis pigen siger nej til din bekendelse af kærlighed, vil der altid være en anden chance, og der er sikkert nogen, der kan du opleve, at du vil elske, og som vil elske dig tilbage, for evigt.