E2y

Hvordan til at besøge børnelæge med tvillinger

Er du velsignet med tvillinger? Tillykke

Er du velsignet med tvillinger? Tillykke! Definitely have dem rundt er alt andet end kedeligt. Selvfølgelig betyder naturligvis have tvillinger opad på udfordringer, der bare kunne lejlighedsvis medføre, at du næsten mister dit sind! En af de udfordringer, som du kan støde på rejser med dem, specielt for at lade dem få deres regelmæssige check-ups med lægen. Du kan gøre det på den hårde måde, eller du kan følge disse tips og få en meget lettere tid på det. Læs videre:

Hvordan til at besøge børnelæge med tvillinger. Vælg dine børns børnelæge godt.
Hvordan til at besøge børnelæge med tvillinger. Vælg dine børns børnelæge godt.

  • Vælg dine børns børnelæge godt. Hvis det er muligt, skal du vælge en børnelæge, der har haft erfaring beskæftiger sig med tvillinger og multipler. Dette er, så han ville vide af de bedste strategier til at håndtere dem, og få dem til at blive sat længe nok. Spørg, hvis du kan få rabatter for dobbelt check-ups og skud for både dine tvillinger. Hvis en af ​​dine tvillinger har en smitsom lidelse, såsom influenza, kan du ønsker at forhøre sig om at have den anden tvilling får de behandlinger også som en forebyggende foranstaltning. Hvad ville du nødt til at se ud for? Du bør også tjekke, om lægens kontor og ventesal er store nok til dig og dine tvillinger komfortabelt at bosætte sig i. Og selvfølgelig er personlighed passer også en meget vigtig faktor, det er bedst, at du vælger en læge, at du føler dig tryg med, og hvem du føler virkelig værdsætter velfærd dine børn.
  • Vær forberedt med formularerne. Hver gang du går til lægen med dine tvillinger, så sørg for at du får ekstra blanketter for at tage hjem. Denne måde, vil du være i stand til at udfylde dem derhjemme og få dem klar, næste gang du går tilbage med dine tvillinger for en konsultation.
  • Find ud af off-peak timer. Spørg børnelæge receptionist de særlige skemaer, når der er det mindste antal patienter rundt. Definitely, der ville tage væk i weekenden fra dine muligheder! Oftest de bedste tidspunkter at gå til lægen for at undgå lange ventetider er tidligt om morgenen, eller omkring to timer, før klinikken lukker.
  • Vær forberedt med dine spørgsmål. Har et tidsskrift ved hånden og regelmæssigt notere ned nogle af dine spørgsmål og observationer om dine tvillinger. Bare gøre det hver gang du tænker på noget, du tror, ​​deres læge har brug for at vide, eller hvis du finder noget, du bare ønsker at vide mere om. Denne måde, ville du være i stand til grundigt at få besvaret dine spørgsmål, uden at glemme noget. Plus, vil lægen helt sikkert sætte pris at du fortælle ham dine bekymringer på en meget organiseret og omfattende måde. Du skal også bruge tidsskriftet til at notere ned oplysninger om dine tvillinger, at du vil finde ud af under høringen.
  • Husk at behandle dine tvillinger som separate individer. Selvfølgelig er det da dine tvillinger er næsten altid på tæt rækkevidde af hinanden er forventet, at de i høj grad vil påvirke sundhedstilstanden af ​​hinanden. Men det er også vigtigt, at du som forælder, og lægen vil huske, at dine tvillinger er separate individer og bør behandles som sådan.

Der har du det

Der har du det! Disse er nogle af de bedste retningslinjer at huske, hvis du er ved at tage dine tvillinger til børnelæge. Husk, tålmodighed og beredskab er nøglen! Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!